Prinţesa Charlotte nu va primi ce-şi doreşte de Crăciun

Prinţesa Charlotte, în vârstă de patru ani, fiica prinţului William şi a ducesei de Cambridge, Kate Middleton, se gândeşte cu nerăbdare la momentul în care va desface cadourile aşezate sub brad. Micuţa are o listă clară de dorinţe, însă cel mai mult speră să primească un ponei de la părinţii săi, semn că a moştenit pasiunea bunicii sale, regina Elisabeta a II-a, pentru echitaţie. Prinţul William nu vrea să îşi dezamăgească fiica, însă se gândeşte serios la faptul că ea este prea mică pentru a avea o asemenea răspundere. Aşadar, visul lui Charlotte de a primi un ponei ar putea deveni realitate anul viitor sau chiar mai târziu de atât, potrivit publicaţiei britanice mirror.co.uk.

separator

Prinţesa Charlotte a scos limba spre public în timpul Cupei Regelui, din luna august, 2019
Foto: Profimedia

Se pare că Charlotte a moştenit pasiunea pentru echitaţie chiar de la bunica sa, regina Elisabeta a II-a. Regina a primit cadou de la tatăl său, George al VI-lea, un ponei pe nume Peggy, atunci când avea doar patru ani. De atunci, Elisabeta a II-a a fost nedespărţită de cai, iar pasiunea sa pentru pariuri sportive atunci când au loc curse este binecunoscută. Ea a câştigat 534 de curse din cele 3205 în care au luat parte caii săi şi a strâns de pe urma acestora frumoasa sumă de 7 milioane de lire sterline, informează mirror.co.uk.

Regina Elisabeta a II-a a fost surpinsă de nenumărate ori călărind în zona proprietăţii din Balmoral
Foto: Hepta

Fratele lui Charlotte, prinţul George, are dorinţe mai uşor de îndeplinit. Recent el şi-a descoperit pasiunea pentru sporturi aşadar o rachetă nouă de tenis, dar şi o masă de fusball sunt cele două lucruri pe care speră să le găsească sub brad. Ambii vor primi şi un set cu ustensile de bucătărie, căci adoră să se joace de-a bucătarii, a dezvăluit o sursă pentru publicaţia mai sus amintită.

alte Articole interesante

Alte Articole interesante