Răsturnare de situație în cazul fetei violate de la Briceni. Aceasta le-a declarat polițiștilor o altă versiune

Recent, mai multe publicații media din țară au adus la cunoștință cazul fetei în vârstă de 14 ani, care a fost violată de 6 bărbați, timp de câteva zile. Acum, însă umează o răsturnare de situație, deoarece minora a declarat altă versiune oamenilor legii.

separator
agresiune_fata_femeie_poza_poza_23734200
Astfel, la 18 august, Inspectoratul de Poliție Briceni a plasat pe pagina sa de facebook atenționarea cu privire la dispariția la 11 august de la domiciliu, din orașul Briceni, a unei minore de 14 ani.


La 21 august minora a fost găsită de poliție în raionul Călărași și predată părinților. Ulterior, mama minorei a depus o plângere la Procuratura din Briceni precum că fata a fost răpită și violată.

Conform cererii depuse de către mama minorei, aceasta ar fi fost răpită de persoane necunoscute și dusă în or. Edineț, unde a fost violată, apoi dusă în Ungheni, unde a înnoptat la un bărbat, cu care a făcut cunoștință pe stadionul din oraș. A doua zi, ea a plecat în satul Pitușca, raionul Călărași, unde a fost găsită de Poliție.

Ulterior, minora a fost audiată în cadrul dosarului penal în condiții speciale, de către judecătorul de instrucție în prezența psihologului intervievator, unde a declarat că, interviul oferit publicației online, nu corespunde realității, din motiv ca să nu fie pedepsită de mama sa, pentru că a plecat de acasă de bună voie.

Astfel, adolescenta a confirmat că a avut un raport sexual contra voinței sale cu un locuitor al or. Ungheni, în vârstă de 31 de ani. Bărbatul a fost identificat și reținut pentru 72 de ore, acesta nu-și recunoaște vina.

Urmărirea penală în acest caz continuă.

Sursa: publika.md

O călătorie cu microbuzul în Chișinău ar putea costa 10 lei?
Articolul anterior
Mariana Șura, despre actualul soț: “El mă susține foarte mult!”
Articolul următor
Alte articole interesante