Reduceri de până la 85% la cărțile din Librăria Bestseller

În preajma sărbătorilor de Paști, Bestseller anunță reduceri de până la 85%. Promoția va avea loc în perioada 12-14 aprilie 2017. Reducerile sunt disponibile online pe bestseller.md și în librăria Bestseller. Books, Tea & Coffee de pe str. Drumul Viilor, 36/1, Chișinău.

separator

download-2

Pasionații de literatură se vor putea bucura de 70 și 85% reducere la peste 1000 de titluri de carte din diverse domenii: literatură artistică universală și română, literatură motivațională, cărți de artă și istorie, cărți pentru copii și adolescenți, enciclopedii, dicționare, cărți de management, business și investiții.


Bestseller este o companie a cărei misiune este perfecționarea accesului la cunoștințe prin activitatea de publicare și vânzare de cărți. Viziunea Bestseller este ca într-o bună zi în fiecare casă să existe o bibliotecă. Librăria „Bestseller – Books, Tea & Coffee” a fost lansată cu scopul de a îmbunătăți experiența de procurare a cărților, cititorii având posibilitatea să lectureze, savurând o cafea într-o ambianță plăcută.

Alarmant! 32 de substanțe chimice toxice în vopseaua de ouă din comerț
Articolul anterior
O actriță însărcinată s-a pozat goală în fața băiețelului său. Mămicile și-au dat cu părerea
Articolul următor
Alte articole interesante