S-a constatat: Fiecare a cincea instituție de învățământ din Bălți prepară bucate în condiții insalubre

Școlile din Bălți vor fi pregătite pentru noul an școlar conform normelor sanitare și educaționale. Este vorba despre amenajarea sălilor de clasă, pregătirea blocurilor alimentare dar și respectarea normelor antiincediare.

separator
cantina


Declarațiile aparțin viceprimarului de Bălți, Lilia Sava, în urma difuzării unei știri în presa republicană. Aceasta arată că, fiecare a cincea instituție din Bălți ar putea să rămână fără autorizație de funcționare din cauza condițiilor insalubre în care se prepară bucatele. În replică, Lilia Sava a menționat, că reprezentanții comisiei inopinate au efectuat verificări înainte ca administratorii instituțiilor să ducă lucrurile la bun sfârșit în termenii stabiliți de lege, transmite postul local de televiziune BTV.

Viceprimarul a mai adăugat că în perioada 21-25 august, o comisie internă a inițiat controale în instituțile de învățământ din municipiu, pentru a constata nivelul de pregătire a încăperilor pentru 1 septembrie. Mai mult, Direcția Învățământ Tineret și Sport va organiza o comisie și cu reprezentanții Direcției municipale pentru Siguranța Alimentelor, Serviciul Sănătate Publică, Direcția Situații Excepționale, char în ajun de an școlar.

Începând cu această săptămână, numărul troleibuzelor care circulă pe străzile Capitalei va fi suplimentat
Articolul anterior
Nicolae Botgros vorbește despre starea sa reală de sănătate
Articolul următor
Alte articole interesante