Să o ajutăm pe Margarita! Fetița de 3 anișori are nevoie de medicamente costisitoare după ce a fost operată de o tumoare pe creier

Margarita Dabija la doar trei ani anișori se luptă cu o boală teribilă. În luna martie, anul curent, micuța a fost diagnosticată cu tumoare pe creier. Vestea aceasta a dărâmat întreaga familie. Mama copilei este disperată, ea nu-și imaginează viața fără Maragarita, de aceea cere ajutorul oamenilor cu suflet mare.

separator„La sfârșitul lunii martie, fetița noastră Margarita Dabija de numai trei anișori a fost diagnositcată cu tumoare pe creier. Un diagnostic crud pentru toată familia noatră. Margarita a fost transportată de urgență la o clinică din Instambul unde a fost operată. Acest lucru a fost posibil, datorită prietenilor și tuturor oamenilor cu suflet mare care au donat pentru fetița noastră. La sfârșitul lunii iunie, am făcut o tomografie, care a arătat că tumoarea nu mai crește, fiind chiar un pic mai mică în dimensiuni. Dar… pentru că Margarita să trăiască, sunt necesare proceduri de chimioterapie. Vă rugăm să fiți cu noi, alături de puișorul nostru Margarita. Ajutați-ne să învingem tumoarea… Margarita vă roagă din suflet să nu o lăsați, pentru că operația deja i s-a făcut și rezultatele sunt bune, doar că avem nevoie de mai multe proceduri de chimioterapie. Din suflet vă mulțumim pentru tot ce ați făcut, Margarita vă roagă să donați pentru viața ei. Vă mulțumim din suflet!”

Donează pe CARITATE.MD

Seminar de Septembrie START: Adevărul despre Vitamine, Microelemente şi Suplimente!
Articolul anterior
Iuliana Beregoi a lansat cea de-a treia piesă din cariera sa. În videoclip apare și sora interpretei
Articolul următor
Alte articole interesante