Secretul taliei sale de viespe a Iuliei Albu. Se poate în fiecare dimineață…

Iulia Vântur din cauza pandemiei a revenit în România, unde se află de două luni deja. Silueta Iuliei este vizibil subţiată faţă de perioada în care prezenta ”Dansez pentru tine”, iar ea a explicat la KanalD ce face pentru a se menţine în formă.

„Un lucru pe care îl fac în fiecare dimineaţă este să beau un pahar cu apa caldă cu oţet pe stomacul gol. Beau şi cafea, desigur. Sport fac în fiecare zi, indiferent ca că vorbim de pilates, alergat sau yoga”, a povestit Iulia Vântur, recent în emisiunea „Teo Show” de la Kanal D.

De asemenea, o dietă la care recurge pentru a slăbi este cea keto, a explicat Iulia cu altă ocazie. Dieta keto se bazează pe un consum minim de carbohidraţi şi pe produse bogate în grăsimi bune, cum ar fi peştele gras, avocado sau carne.

Vedeta a mărturisit la un moment dat că are mare grijă la regimul său alimentar: „De-a lungul anilor, am încercat multe diete: proteică, disociată, cu supă de varză. M-am şi înfometat ca să slăbesc. (…) Dacă vreau să scap de câteva kilograme, nu mă ating de dulciuri, sucuri de orice fel, consum multă apă şi mănânc salate, fie de fructe, fie de legume.

De ceva vreme am descoperit dieta de dezintoxicare, doar din sucuri făcute din legume şi fructe, o dietă benefică pentru organism, care se ţine de două ori pe an. În timp, am învăţat să mănânc sănătos.”, mărturisea Iulia Vântur în urmă cu ceva vreme.

Medici: Se constată o creștere a numărului cazurilor de enteroviroze la copii
Articolul anterior
Anișoara Loghin și-a încreștinat fiul Poze cu micuțul Raul
Articolul următor