Tânărul care a mușcat un polițist de deget a fost condamnat la patru ani de închisoare

Tânărul de 25 de ani, care a mușcat un polițist de deget și a refuzat să treacă testul la alcool, și-a aflat sentința. Acesta a fost condamnat de magistrații din Hâncești la patru ani și două luni de detenție cu executare, pentru violenţa săvârşită asupra unei persoane cu funcţie de răspundere, huliganism şi eschivarea de la testarea alcoolscopică.

separator

Procurorii au reușit să demonstreze că în data de 16 martie, la intrarea în satul Bozieni din Hâncești, tânărul l-ar fi atacat pe unul dintre inspectorii de patrulare care-l oprise în tafic. Imaginile conflictului au devenit virale pe internet. Totul a început după ce agenții de patrulare ar fi observat o mașină ce se deplasa haotic, iar apoi a staționat pe marginea drumului. Polițiștii s-au îndreptat spre șofer pentru a-i verifica actele.

Acesta însă ar fi trecut pe scaunul pasagerului, refuzând să prezinte actele. Ulterior, șoferul, vizibil în stare de ebrietate, l-a mușcat de deget pe agentul de patrulare, care încerca să-l calmeze.

După mai multe tentative de a fugi de oamenii legii, în cele din urmă, șoferul a fost escortat la IP Hâncești și plasat în arest.

Procurorii menționează că, inculpatul a comis aceste abateri în timpul termenului de probă, fiind condamnat, acum un an, la 3 ani detenție cu suspendare, pentru vătămarea corporală intenționată a unei persoane.

Sentința este cu drept de atac.

Un bărbat a fost ucis de tren, la Ghidighici
Articolul anterior
Costumele de baie, înlocuite cu bandă adezivă la Săptămâna Costumelor de Baie de la Miami
Articolul următor
Alte articole interesante