Tragedie în Hâncești! Un băiat de 18 ani, găsit spânzurat în camera sa de cămin

Un băiat de 18 ani a fost găsit aseară spânzurat în odaia căminului școlii la care își făcea studiile. Potrivit poliției din Hâncești, trupul neînsulfețit al acestuia a fost găsit de către colegi, în jurul orei 21.00.

separator

panglica-politie

Oamenii legii spun că preliminar este vorba de suicid, iar semne de moarte violentă nu au fost găsite.

Băiatul era elev la „Școala Profesională din Hâncești”. Acesta nu a lăsat nici un bilețel.

Poliția cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele.

 Sursa: protv.md

VIDEO cu impact emoțional! 31 de oameni au murit în timp ce se băteau pentru mâncare, în Nigeria

Cel puțin 31 de oameni au murit într-o busculadă care a avut loc la un eveniment caritabil din sudul Nigeriei. Autoritățile au transmis că tragedia a avut loc când sute de persoane au încercat să treacă printr-o poartă pentru a primi alimente gratis, scrie realitatea.net. 

Tragedia s-a petrecut în orașul Port Harcourt, statul Rivers. O biserică din oraș organizase un eveniment unde distribuia alimente și alte produse către localnici, când mulțimea a început să se calce în picioare.

„Am strigat după securitate, să vadă ce au făcut oamenii. Oamenii erau deja la poartă, de ce să nu îi lași să intre, au fost împinși. Nu este corect. Vezi oameni pe jos, persoane lângă care ai stat, iar în următoare cinci minute mor, nu pot vorbi, nu se pot mișca. A fost un impact puternic.”, a mărturisit un martor.

Evenimentele caritabile, când alimente și alte produse sunt oferite în mod gratuit, sunt frecvente în Nigeria, acolo unde statisticile arată că cel puțin 80 de milioane de persoane, din cele aproximativ 200 de milioane, trăiesc în sărăcie. Astfel de tragedii au avut loc frecvent în ultimii ani. 

Fiica primarului Capitalei, Ilinca, alături de colegii săi de dans, au cucerit aurul la un concurs internațional. Ion Ceban: ”Suntem mândri”

Dansatorii moldoveni s-au clasat pe locul unu la concursul internațional „World dance masters”, desfășurat în Poreč, Croația. Printre participanți este și fiica lui Ion Ceban, Ilinca. În acest context, primarul capitalei a venit cu un mesaj pe Facebook în care și-a exprimat mândria, scrie shok.md citat de unimedia.info.

Suntem mândri de copiii noștri care au luat locul 1 la toate categoriile.

Mulțumim conducătorului grupului și coregraf, Snejana Apostol, Bravissimo Dance Group!

Avem cei mai talentați copii”, a scris edilul pe o rețea.

„World dance masters” este un concurs coregrafic organizat în perioada 25-29 mai.

Primarul capitalei, Ion Ceban a anunțat recent că a plecat din țară pentru câteva zile, alături de familie. ”Nu e secret pentru mulți că am anunțat acum o săptămână”. Nu credeam că ipocrizia unora va ajunge până în așa stare și toți „prietenii” vor posta fotografii, filmări și tot felul de invenții”, a scris Ceban, pe Facebook. Asta după ce pe rețele au apărut imagini cu ultimul din avion, însoțite de comentarii că ar fugi din țară, după reținerea a fostului șef de stat, Igor Dodon.

Oamenii se adună la un miting în scuarul Parlamentului

Scuarul Parlamentului devine neîncăpător. Tot mai mulți cetățeni se adună la mitingul din centrul Capitalei. Oamenii vin cu pancarte pe care scrie „Nu distrugeți țara, lăsați Moldova în pace!”, „Opriți scumpirile!”, „Jos regimul Sandu!”. Oamenii scandează „Noi nu cedăm!”, „Moldova!”, scrie abcnews.md.

Amintim că în centrul Capitalei se desfășoară o acțiune de protest apolitic, în care cetățenii au venit să ceară drepturi sociale. Mitingul se desfășoară după principiul microfonului liber, unde fiecare poate ieși pentru a-și expune părerea.

Chocolate cake – un tort de care o să vă ”îndrăgostiți”
Articolul anterior
Nelu Stratan, petrecut pe ultimul drum
Articolul următor