Tragic! O femeie din Tiraspol a fost declarată vinovată de moartea propriului copil

O femeie din Tiraspol în vârstă de 35 de ani, a fost condamnată la 2,5 ani de detenție, făcându-se vinovată de moartea fiicei sale de doar 6 luni. Ana Izman a fost învinuită de executarea necorespunzătoare a obligațiilor de educare a unui copil minor, de abuzuri și provocarea morții prin neglijență. Anterior, aceasta a fost decăzută de drepturile părintești în privința a doi copii mai mari.

separator
babyfeet
Potrivit novostipmr.ru, ancheta a stabilit că femeia a dus o lungă perioadă un mod de viață amoral, făcând abuz de băuturi spirtoase, motiv pentru care a fost decăzută de drepturile părintești în privința a doi copii mai mari, care au fost dați în grija bunicii.
Continuând să ducă același mod de viață, femeia a locuit în concubinaj o lungă perioadă cu un bărbat, care suferea de tuberculoză cronică în fază terminală.


Inculpata a născut fetița în mai 2015, fără a apela la serviciile specializate de asistență medicală.
De asemenea, pentru a ascunde nașterea copilei, femeia nu s-a adresat organelor competente. Aceasta nu a vizitat niciodată instituțiile medicale și nu și-a dus micuța la investigații pentru a vedea dacă aceasta suferă de anumite boli și pentru a stabili metodele de tratare. Mai mult, femeia a continuat să consume sistematic băuturi alcoolice, alături de persoane infectate cu boli cronice și care aveau acces, cu acordul femeii, la copil.
Din cauza lipsei asistenței medicale calificate în vederea identificării bolilor, micuța s-a infectat cu tuberculoză, iar mama acesteia a ignorat simptomele bolii, neacordându-i șansa la un tratament adecvat. Treptat, starea micuței s-a agravat, iar la vârsta de 6 luni aceasta a decedat.
Cauza decesului stabilită de medici a fost insuficiență cardio-pulmonară acută cu intoxicație tuberculoasă, ca urmare a complicațiilor tuberculozei generalizate cu leziuni ale plămânilor, ficatului și splinei.

Mare atenție! Șapte oameni s-au intoxicat cu ciuperci
Articolul anterior
Video. Cutremur puternic în largul coastelor Turciei și Greciei. Peste o sută de oameni au avut de suferit
Articolul următor
Alte articole interesante