Un copil a fost accidentat pe o trecere de pietoni din centrul Capitalei!

Accidentul a avut loc azi dimineață. Copilul a fost lovit din plin de un automobil în momentul în care trecea regulamentar strada.

separator
12868816

Accidentul s-a produs pe trecerea de pietoni de la intersecția străzii Sfatul Țării cu bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din Chișinău, potrivit sputnik.md.12869893

Copilul a fost transportat la Spitalul de Urgență.

Vinovat de producerea accidentului s-ar face șoferul, care nu a cedat trecerea pietonului.

Putin a ordonat guvernului său să înceapă crearea de muzee dedicate sângeroasei invazii din Ucraina

Dictatorul rus, Vladimir Putin, a ordonat guvernului său să înceapă crearea de muzee dedicate sângeroasei invazii pe care o duce de peste un an împotriva Ucrainei, conform unor instrucţiuni publicate pe site-ul Kremlinului.

Will Putin Outlast the War? | Journal of Democracy

„Asigurarea creării de muzee regionale, municipale, pe baza de organizaţii educaţionale dedicate evenimentelor operaţiunii militare speciale şi faptelor participanţilor la aceasta”, se arată în acest document datat miercuri şi apărut, joi, pe site-ul Kremlinului, transmite Digi24.ro.

Regimul criminal de la Moscova neagă că ceea ce face în Ucraina este război și numește invazia, în mod ridicol, „operațiune militară specială”.

Putin a ordonat, de asemenea, să se „examineze problema transferului de obiecte legate de operaţiunea militară specială care pot fi expuse în muzee”. Guvernul ar trebui, de asemenea, „să ia în considerare problema organizării unui studiu al istoriei operaţiunii militare speciale” în cadrul sistemului educaţional.

Încă de la începutul invaziei sale în Ucraina, Rusia a adoptat o serie de legi represive menite să anihileze orice critică, în special un text care pedepseşte „discreditarea” armatei. Mai multe persoane, opozanţi sau simpli anonimi, au primit pedepse grele cu închisoarea.

Rușii au șocat lumea cu atrocitățile comise în Ucraina

Atrocitățile rușilor în Ucraina au fost documentate și investigate de mai multe organisme internaționale, fapt ce a dus, la mijlocul lunii martie, la emiterea unui mandat de arestare internațional pe numele dictatorului rus. 

CPI a emis mandatul pentru arestarea lui Putin pentru suspiciuni de deportare ilegală a copiilor ucraineni și transferul ilegal de oameni de pe teritoriul Ucrainei spre cel al Rusiei.

De asemenea, atrocitățile comise armata rusă în orășelele Bucha și Irpin au șocat lumea.

Accident grav. Un automobil a intrat într-o benzinărie din Stăuceni, iar ulterior s-a răsturnat

Un automobil a lovit noaptea trecută o benzinărie din Stăuceni, iar ulterior s-a răsturnat.

Martorii accidentului cu automobilul Ford Mustang, care s-a răsturnat într-o benzinărie din Stăuceni susțin că șoferul a fugit de la locul accidentului.

Potrivit oamenilor legii, șoferul de 23 de ani a furat automobilul de la o spălătorie de pe strada Ciuflea.

La scurt timp polițiștii au depistat șoferul fugar și l-au reținut.

Mai jos, imagini video:

Incendiu puternic într-un apartament din Capitală. Trei persoane decedate

Un incendiu s-a produs aseară, 27 aprilie, pe strada Pietrarilor nr. 8 din municipiul Chișinău.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 21:13. Potrivit primelor informații înregistrate, a fost observată flacără deschisă de la etajul șapte a unui bloc de locuit.

La fața locului au intervenit cinci echipaje de salvatori și pompieri. Ajunși, aceștia au stabilit că un apartament cu două odăi este cuprins de flăcări. În timpul intervenției salvatorii au depistat cadavrele carbonizate a trei persoane, identitatea cărora urmează a fi stabilită. 

Totodată, pompierii au evacuat din interiorul apartamentului o persoană, care a primit intoxicație cu monoxid de carbon. Aceasta a fost preluată de Serviciul asistență medicală urgentă pentru îngrijiri de rigoare. 

Angajații IGSU au reușit localizarea incendiului către ora 21:54 și lichidat complet la ora 22:34. În urma incendiului au fost distruse mai multe bunuri materiale din interiorul apartamentului. 

Cauza și circumstanțele urmează a fi stabilite de specialiști. 

Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 26 situații de risc.

Mai jos, imagini video îngrozitoare:

Miranda Kerr s-a căsătorit. Detalii de la nuntă
Articolul anterior
Galina Tomaș a susținut seminarul „Să abordăm obezitatea împreună” la Institutul Mamei și Copilului
Articolul următor