Un hoţ a spart o maşină, dar a fost văzut de un poliţist care stătea la balconul casei sale!

Un inspector de patrulare, aflat, în afara orelor de muncă, la balconul domiciliului său, a observat cum două persoane alergau cu o geantă în mână, iar un alt bărbat, din urma lor. Ofițerul și-a dat seama că este vorba de o infracțiune și a reacționat prompt, îndreptându-se spre acele persoane.

separator
ooIncidentul a avut loc în ziua de 18 martie, pe strada Liviu Deleanu din capitală, unde a fost parcat automobilul. Polițistul a reușit să-l rețină pe unul dintre bărbați și, imediat, a solicitat la fața locului cel mai apropriat echipaj de patrulare și grupa operativă din sectorul Buiucani, informează Inspectoratul General de Poliție.

Oamenii legii au constatat că persoana reținută este un tânăr de 18 ani, care a deteriorat parbrizul unui automobil și a sustras o geantă în care se aflau bunuri materiale.

Tânărul nu se află la prima abatere de lege, el a mai fost anterior judecat pentru infracțiuni similare, iar dacă va fi găsit vinovat pentru furt, riscă o amendă de la 325 00 de lei până la 67 500 de lei, sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

Inspectoratul Național de Patrulare recomandă:

– Dotați automobilul cu un sistem de alarmă;
– Verificați dacă geamurile sunt închise atunci când părăsiți automobilul;
– Nu păstrați bunuri de valoare la vedere în automobil;
– Pe timp de noapte parcați automobilul în locuri special amenajate.

Hidratează-te corect atunci când faci sport!
Articolul anterior
Un copil cu pneumonie rezistentă la antibiotice a fost salvat de la moarte de către medicii moldoveni!
Articolul următor
Alte articole interesante