Un moldovean, suspectat că și-ar fi vândut copilul!

Un moldovean din Bălți este suspectat că ar fi încercat să-și vândă bebelușul de doar 2 săptămâni. Asta după ce o femeie din Germania a fost reținută la vamă în timp ce încerca să iasă cu bebelușul din Republica Moldova, prezentând o procură semnată de bărbat.

separator
Captură

Totul s-a întâmplat în după amiaza zilei de astăzi la vama Leuseni, anunță protv.md. Potrivit poliției, femeia, cetățean al Germaniei, însoțită de doi moldoveni a încercat să iasă din țară, cu un bebeluș de doar 12 zile.

Nemțoaica le-a prezentat polițiștilor de frontieră o procură semnată de tatăl copilului prin care acesta își da acordul ca aceasta să mergă împreună cu nou-născutul la odihna peste hotare.

Polițiștilor de frontieră li s-au părut dubioși oamenii care însoțeau copilul așa că i-au oprit pentru verificări mai amănunțite. Preventiv, se presupune că micuțul a fost vândut sau pur și simplu dat de părinții săi care mai au la întreținere alți 3 copii.

Mai mult, oamenii legii spun că tatăl copilului ar avea antecedente penale. Nemțoaica, cei doi bărbați de care era însoțită la vamă, dar și tatăl copilului au fost reținuți, iar bebelușul a fost adus în această seară la Centrul de Plasament și Reabilitare pentru copii de vârstă fragedă din Capitală.

Decis! Cetățenii români, inclusiv cei din Republica Moldova, vor putea călători fără vize în Canada
Articolul anterior
Zeci de localități vor rămâne fără lumină. Vezi lista cu adresele vizate
Articolul următor
Alte articole interesante