Un profesor moldovean de la Universitatea Aalborg din Danemarca a primit Diploma de gradul I din partea autorităților

Moldoveanul Romeo Țurcan este profesor la Universitatea din Aalborg, Danemarca unde predă studenților o materie destul de interesantă, dar în același timp și complexă, este vorba despre, Inovație și Business. Datorită, succeselor remarcabile obținute în domeniul profesional și participarea activă la promovarea imaginii țării noastre în Regatul Danemarcei. Recent, profesorului Țurcan i s-a oferit din partea Guvernului Republicii Moldova o diplomă de gradul I.

separator


Potrivit Biroului relații cu diaspora, această diplomă vine să certifice activitatea profesională a lui Romeo Țurcan, eforturile sale extraordinare depuse la susținerea învățământului superior din Republica Moldova. Diploma i-a fost înmânată de către Consulul Onorific al Republicii Moldova în Regatul Danemarcei, Asser Mortensen.


Ceremonia de înmânare a avut loc în cadrul prelegerii inaugurale, susținută de către Romeo Țurcan. Pe durata ceremoniei, profesorul Țurcan a vorbit despre copilăria petrecută în Republica Moldova, de unde i se trag rădăcinile, dar și multe alte amintiri care-l leagă de țara noastră.

Romeo Țurcan este președintele Organizației Moldovenilor în Danemarca (OMD). El are experiență de afaceri în sectoarele energetic, petrolier, militar, high-tech, și consultanță în management. Domnul Țurcan este autorul multor proiecte și activități, care au drept scop prosperarea și promovarea Republicii Moldova.

Sursa: moldova.org

Mama unui tânăr aflat în comă la urgență solicită ajutorul pentru transferarea fiului la un alt spital
Articolul anterior
Andi Moisescu a vorbit despre cel mai greu moment din viața lui, atunci când a fost părăsit de tatăl său
Articolul următor
Alte articole interesante