Un tânăr din Capitală a murit pe loc, după ce s-a aruncat în gol de la etajul unui bloc de locuit!

Teribilul incident a avut loc astăzi în sectorul Ciocana din Capitală. Tânărul în vârstă de 26 de ani a murit pe loc, după ce s-a aruncat în gol de la etajul 16. Oamenii legii, aflaţi la faţa locului, nu l-au putut convinge pe bărbat să renunţe la acest gest cumplit.

separator
p

Tragedia s-a produs pe strada Aleco Russo din Capitală. Potrivit martorilor, tânărul avea un comportament agitat şi a urcat mai întâi pe acoperişul clădirii:

„Eu cum am ridicat capul zic uite, ce caută el pe acoperişul casei şi strigă. Dar nu se înţelegea ce strigă. Şi tot se arăta capul şi iar se ascundea”.

La apariţia oamenilor legii, bărbatul a coborât în apartamentul pe care îl închiria la etajul 16, iar la scurt timp s-a aruncat în gol de pe geamul de la bucătărie.

Tânărul a murit pe loc după ce a căzut pe o anexă de la primul etaj. Vecinii au rămas şocaţi de gestul bărbatului. Acesta s-ar fi aruncat în gol în scop de suicid.

Tânărul era originar din oraşul Basarabeasca şi muncea în Chişinău la construcţii. Bărbatul nu a lăsat niciun bilet de adio în care să explice gestul său.

sursa: www.publika.md

Spirulina şi beneficiile sale asupra sănătăţii
Articolul anterior
Primele imagini cu fetița lui Natalie Portman!
Articolul următor
Alte articole interesante