Un tânăr polițist a salvat o femeie în timp ce aceasta era bătută și electrocutată în propria casă!

Un polițist din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău a dat dovadă de responsabilitate civică, reținând în flagrant un infractor. Polițistul a reușit să fugă după infractor și l-a imobilizat până la sosirea oamenilor legii.

separator
ttttt

Bravul polițist, aflându-se la domiciliul său, în afara programului de muncă, a auzit cum vecina sa striga după ajutor din apartamentul vecin, fiind atacată de un necunoscut care a pătruns în domiciliul ei și i-a aplicat mai multe lovituri peste corp, electrocutând-o cu un electroșoc și sustrăgând patru portmonee cu bani.

Tânărul polițist, în vârstă de 21 ani, a reușit să fugă după infractor și la scurt timp, imobilizându-l, l-a reținut. Totodată, a fost sesizat serviciul 902 al Inspectoratului de Poliție Ciocana, care l-au escortat la Poliție, fiind reținut pentru 72 ore.

Individul, în vârstă de 54 ani, este cercetat penal pentru tâlhărie și riscă o pedeapsă cu închisoare de până la 10 ani.

Inspectoratul General al Poliției apreciază curajul tânărului polițist, care a acționat ca un erou, și îi îndeamnă pe toți, inclusiv cetățenii de rând, să urmeze exemplul acestuia.

sursa: www.stirilocale.md

Atenție! Tone de carne și pește de proveniență dubioasă, urmau să ajungă în piețele din Capitală
Articolul anterior
Olia Stepanenco, cerută în căsătorie! Iată cât valorează inelul de logodnă
Articolul următor
Alte articole interesante