Un turc și trei afgani ascunși în remorca unui camion cu detergent condus de un moldovean

Poliţiştii de frontieră din Constanța au descoperit, ascunși într-un camion încărcat cu detergent, condus de un moldovean, patru persoane care au încercat astfel să intre ilegal în România, informează www.politiadefrontiera.ro

separator

foto

Șoferul moldovean în vârstă de 48 de ani, care conducea un autocamion marca Renault cu semiremorcă, încărcat cu detergent, a încercat să treacă Punctul de Trecere al Frontierei Negru Vodă – Garda de Coastă spre România.

Echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a procedat la verificarea mijlocului de transport cu aparatul pentru detectarea bătăilor inimii, care a indicat prezența unor persoane în interior. Astfel, s-a efectuat un control amănunțit asupra semiremorcii camionului, în interiorul acesteia fiind descoperite, deasupra paleţilor cu detergent, patru persoane.

În cadrul primelor cercetări, s-a stabilit că este vorba despre un bărbat din Turcia, în vârstă de 32 de ani, precum și trei cetățeni afgani, o femeie și doi minori de 5 și 6 ani, fără documente de identitate asupra lor.

foto2

Șoferul mijlocului de transport a declarat că nu avea cunoștință despre prezența persoanelor descoperite de către polițiștii de frontieră în semiremorca autocamionului.

În baza acordului româno – bulgar, cele patru persoane au fost predate autorităţilor de frontieră din R. Bulgaria, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

 

Îți dă fiori. Un video emoționant împotriva avortului
Articolul anterior
Simona Gherghe a născut o fetiţă! Iată ce nume va purta micuţa
Articolul următor
Alte articole interesante