Ajută copiii bolnavi de cancer. Donează 10 lei pentru ei

”Luminează cerul copilăriei” este campania menită să aducă zâmbetul pe fețile copiilor mai puțin fericiți, care luptă cu o grea încercare între cei patru pereți ai Institutului Oncologic.
Vedetele s-au solidarizat și au acceptat să transmită mesajul și celorlalți părinți. E în mâinile noastre să dăruim speranță!

separator

Data de 4 februarie este dedicată Zilei Mondiale a Cancerului, iar 15 februarie – Ziua Internațională a Copilului bolnavi de cancer. Cu acest prilej, Farmacia Familiei și Chicco lansează o campanie menită să aducă speranțe și bucurii copiilor bolnavi de cancer de la Institutul Oncologic.

 

Comapania de caritate – ”Luminează cerul copilăriei” organizată de Chicco și Farmacia Familiei te îndeamnă să ajuți copiii bolnavi de cancer. Procurând orice produs Chicco de la Farmacia Familiei, donezi 10 lei copiilor bolnavi de cancer. Nu contează cât de mare este darul, contează cu câtă dragoste îl oferi…

Campania este valabilă din 1-28 februarie, exclusiv în rețeaua Farmacia Familiei. Verifică farmacia care este mai aproape de casa ta, aici www.farmaciafamiliei.md/pharmacies

Partenerii noștri
Author Chicco
Adresa: Chișinău, str. Burebista, 23
Tel.: (+373) 22 782 858
Email:office@farmaciafamiliei.md
Facebook: https://www.facebook.com/Chicco.Moldova/
Author Farmacia Familiei
Adresa: Chișinău, str. Burebista, 23
Tel.: (+373) 22 782 858
Email:office@farmaciafamiliei.md
Facebook: https://www.facebook.com/FarmaciaFamilieiSRL/?fref=ts&__mref=message_bubble
A lăsat văduve 130 de soții cu care a făcut 203 copii! E vorba despre un bărbat din Nigeria care a murit la 93 de ani
Articolul anterior
Femeile din Iran elimină stereotipurile! Uite ce ținute adoptă acestea
Articolul următor
Alte articole interesante