Veste bună pentru pasionații de lectură. Librăria Bestseller anunță reduceri de 70% și 85%

La Librăria Bestseller a fost dat startul lichidărilor de stoc finale cu reduceri de 70% și reduceri de 85%. Această promoție va avea loc în perioada 1-12 august. Reducerile sunt disponibile online pe www.bestseller.md și în librăria Bestseller. Books, Tea & Coffee din str. Drumul Viilor, 36/1, Chișinău.

separator
libraria-bestseller-anunta-lichidari-de-stoc-finale-cu-reduceri-de-70-si-85-1501575564


Cititorii se vor putea bucura de reduceri la titluri de carte din diverse domenii: literatură universală și română, literatură motivațională, cărți de artă și istorie, cărți pentru copii și adolescenți, enciclopedii, dicționare, cărți de management, business și investiții.

Top 5 cele mai vândute cărți în această vară sunt: „În umbra pașilor tăi” de Vitali Cipileaga, roman premiat la Salonul Internațional de Carte din Chișinău, ediția a XXI-a, „Eu sunt femeie” de Maria Cristiana Tudose, trilogia „Amintiri din viitor” de Andreea Russo, volumul I fiind premiat la Salonul Internațional de Carte din Chișinău, ediția a XX-a, „Fata cu vise alb-negru” de Andreea Russo și ediția aniversară a romanului „Tema pentru acasă” de Nicolae Dabija.

Bestseller este o companie a cărei misiune este perfecționarea accesului la cunoștințe prin activitatea de publicare și vânzare de cărți. Viziunea Bestseller este ca într-o bună zi în fiecare casă să existe o bibliotecă. Librăria „Bestseller – Books, Tea & Coffee” a fost lansată cu scopul de a îmbunătăți experiența de procurare a cărților, cititorii având posibilitatea să lectureze, savurând o cafea într-o ambianță plăcută.

„Cărţile sunt oglinzi: vezi în ele ceea ce ai deja înăuntrul tău.” — Carlos Ruiz Zafón

O tânără din Capitală a fost agresată de un bărbat. Poliția îl caută pe suspect
Articolul anterior
A alergat 24 de ore fără oprire pentru a ajuta o elevă diagnosticată cu o boală incurabilă!
Articolul următor
Alte articole interesante