Video! Doi moldoveni, scoși cu forța de la bordul unui avion pentru comportament necuviincios

Incidentul a avut loc ieri seară, la bordul unei aeronave Air Moldova. Forțele de ordine ale Aeroportului Internațional Chișinău au fost nevoite să ia măsuri drastice în raport cu doi moldoveni, frate și soră, care s-au dat în spectacol înjurând însoțitorii de bord și pasagerii avionului.

separator
media_149917435961293200

Cei doi călători, implicați în incidentul de pe cursa Chișinău-Istanbul, se aflau în stare avansată de ebrietate, scrie realitatea.md.  Aceștia și-au permis să înjure însoțitorii de bord refuzând să se conformeze ordinelor polițiștilor de frontieră și, în continuare, se manifestau obraznic, violent și refuzau cu vehemență să părăsească benevol habitaclul aeronavei.

Prin urmare, inspectorii de frontieră au fost nevoiți să intervină în forță pentru evacuarea pasagerilor agresivi.

Persoanele buclucașe au fost reținute pentru 72 de ore. Acestea sunt cercetate penal pentru huliganism și riscă amendă în mărime de la 750 la 1350 u.c. sau închisoare de până la 5 ani.

În vederea evitării astfel de situații, Poliția de Frontieră solicită tuturor călătorilor să manifeste o atitudine conştiincioasă faţă de regulile existente la traversarea frontierei de stat, cât şi roagă ca aceştia să se comporte decent și adecvat, inclusiv evitând consumul excesiv de băuturi alcoolice.

200 de euro mită pentru un permis de conducere. Un chișinăuian a fost prins în plin flagrant
Articolul anterior
5 tipuri de femei pe care bărbații nu le suportă nici în ruptul capului
Articolul următor
Alte articole interesante