Video! Moldoveancă de 21 de ani acuzată de proxenetism, încătușată pe Aeroportul Chișinău

A fost reținută, fiind suspectată de proxenetism și se află acum în arest preventiv pentru 30 de zile. Este vorba despre o tânără, în vârstă de 21 de ani, din raionul Sângerei, care racola fete tinere, prin intermediul rețelelor de socializare, pentru a practica prostituție în Cipru.

separator
Captură

Potrivit poliției, suspecta, în comun cu alte persoane, recruta tinere cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, din zona de nord a țării, pe care le convingeau să practice prostituția în Cipru. Grupul criminal perfecta actele necesare pentru victime şi procurau biletele de zbor.

Ca urmare a descinderilor din data de 16 martie, pe Aeroportul Chișinău a fost reținută membra grupului de infractori. Aceasta însoțea o victimă de 25 de ani, care urma să ajungă în Cipru. Potrivit oamenilor legii, pentru fiecare persoană racolată și transportată în Cipru, infractoarea primea suma de 2.000 de euro de la o persoană de origine turcă, stabilită în Cipru.

Poliția investighează cazul pentru a identifica și alte tinere exploatate de această filieră, dar și reținerea celorlalți suspecți.

,,Între 400 și 1200 de euro pentru un permis de conducere”. Angajați ASP, reținuți astăzi de CNA

Centrul Național Anticorupție publică extrase din discuțiile examinatorilor, reținuți astăzi într-un dosar penal pornit pentru acte de corupție.

DOC/ Cele mai frecvente greșeli, comise la proba practică a examenului auto  – Ziarul de Gardă

De menționat că șase angajați din cadrul Agenției Servicii Publice, oficiile Bălți și Chișinău, au fost reținuți de ofițerii Centrului Național Anticorupție pentru punerea în aplicare a unei scheme de colectare ilicită a sumelor bănești de la candidații pentru obținerea permisului de conducere. Potrivit CNA, sumele pretinse pentru un permis variind între 400 și 1200 de euro.

1. Extras din discuția dintre doi examinatori

X – Ai lei la tine?
Y. – Ți-am spus că n-am.
X. – Ai euro?
Y. – În mașină sunt, trebuie să mă duc să iau.
X. – Ai în mașină?
Y. – 50 și vreo 400 de euro pot să găsesc matincă.
X – Cobori amu?
Y. – Î?
X – Cobori amu?
Y. – Ție amu îți trebuie? Hai să începem și am să-ți dau.
X – Apoi zic: amu ai la tine 400 ?
Y. – Da, da, da.
X – Aici la tine ai 400 ?
Y. – Nu, nu, acolo.
X.- Hai, du-te cu Andriuha. Dacă ceva îi dai lui, că el vrea să se ducă.
Y. – Și aceia tot? 50 și 400, așă să-i dau lui Andrei ?
X. – Da, da, da, da.

***

2. Extras din discuția dintre doi examinatori

Y. Tu la tine trebuie să ții.
Z. Eu așa am obosit, dacă sincer. Îți spun…
Y. Eu te înțeleg. Decât pe urmă să te…
Z. Că… b**a…
Y. …
Z. Apetiturile îs mari, b**a, dar…
Y. Nu se mânțănește nimeni de nimic.
Z. Dar trebuie să mai fie oleacă de, oleacă de tormoz, știi? Și chiar și dacă, c*** mă-sîi, vedeți. Dă-i în c***a mamii lor de lei…

Doi moldoveni, răniți de vânt. Cum s-a întâmplat totul

Doi moldoveni au avut de suferit din cauza vântului care bate cu putere în toată țara. Potrivit informațiilor oferite de Serviciul 112, o persoană s-a ales cu o lovitură la cap, după ce un copac s-a prăbușit peste automobilul în care se afla, iar o altă victimă s-a fracturat la braț și s-a ales cu o traumă la abdomen, după ce o foaie de ardezie a căzut de la etajul 5.

Vântul puternic face victime. Doi moldoveni, răniți. Cum s-a întâmplat totul

Reprezentanții Serviciului 112 nu au precizat din ce localitate sunt victimele și în ce stare sunt acestea.

Totodată, reprezentanții Serviciului 112, anunță că, până în prezent, au fost semnalate un număr de 58 de situații de risc, provocate de condițiile meteorologice nefavorabile.

În acest context, cetățenii sunt îndemnați să ocolească firele electrice, să nu stea sub copaci și să nu stea în automobile.

sursa

Punctul vamal Sculeni și-a întrerupt temporar activitatea. Călătorii, îndemnați să opteze pentru un alt punct de trecere

PTF Sculeni și-a întrerupt temporar activitatea. Cauza este o defecțiune tehnică. În acest context, călătorii sunt îndemnați să opteze pentru un alt punct de trecere a frontierei din proximitate.

FOTO/ Aglomerație la vama Sculeni. Mulți nervi și ore de așteptare pentru  cei care vor să iasă de pe teritoriul R. Moldova – Stiri de ultima ora din  Moldova – Ultimele stiri

Reprezentanții Serviciului Vamal menționează că specialiștii lucrează la înlăturarea deficiențelor.

Vino la o sesiune de shopping cu personal shopperul Evghenii Malinovski!
Articolul anterior
Un video emoționant arată cum se schimbă corpul femeii în timpul sarcinii!
Articolul următor