Video! Moldoveancă de 21 de ani acuzată de proxenetism, încătușată pe Aeroportul Chișinău

A fost reținută, fiind suspectată de proxenetism și se află acum în arest preventiv pentru 30 de zile. Este vorba despre o tânără, în vârstă de 21 de ani, din raionul Sângerei, care racola fete tinere, prin intermediul rețelelor de socializare, pentru a practica prostituție în Cipru.

separator
Captură

Potrivit poliției, suspecta, în comun cu alte persoane, recruta tinere cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, din zona de nord a țării, pe care le convingeau să practice prostituția în Cipru. Grupul criminal perfecta actele necesare pentru victime şi procurau biletele de zbor.

Ca urmare a descinderilor din data de 16 martie, pe Aeroportul Chișinău a fost reținută membra grupului de infractori. Aceasta însoțea o victimă de 25 de ani, care urma să ajungă în Cipru. Potrivit oamenilor legii, pentru fiecare persoană racolată și transportată în Cipru, infractoarea primea suma de 2.000 de euro de la o persoană de origine turcă, stabilită în Cipru.

Poliția investighează cazul pentru a identifica și alte tinere exploatate de această filieră, dar și reținerea celorlalți suspecți.

Vino la o sesiune de shopping cu personal shopperul Evghenii Malinovski!
Articolul anterior
Un video emoționant arată cum se schimbă corpul femeii în timpul sarcinii!
Articolul următor
Alte articole interesante