Video! Momentul atacului la întreprinderea din Stăuceni a fost filmat

Direcția de poliție a mun. Chișinău a făcut publică înregistrarea video în momentul când agresorii s-au deplasat organizat la locul faptei, cu patru automobile. Iar proprietarul magazinului a folosit arma pe care o avea în dotare pentru a se apăra de atacatori. Unul din cei 13 oameni a fost omorât, iar trei au ajuns la spital pentru îngrijiri.

separator

„Stăpânul, directorul acestei întreprinderi s-a baricadat la etajul doi. Persoana respectivă a aplicat arma şi a efectuat în jur de şapte împuşcături în direcţia persoanelor care atacau. Avem identificate patru persoane din grupul acesta de 13 oameni , care atacat. Proprietarul a întreprins toate măsurile pentru a se apăra”, a spus Igor Popa, şeful Procuraturii Chişinău.


Potrivit procurorilor, atât bărbatul decedat, cât şi doi dintre răniţi au avut anterior multiple antecedente penale.

„Victima, persona decedată demult se află în vizorul organelor de drept. Are peste mai mult de zece condamnări anterior. Se afla în căutare. Nu demult câteva luni în urmă a fost eliberat din locul de detenţie. Toate persoanele sunt caracterizate negativ”, a menţionat Corneliu Bratunov, procuror.

Uimitor! Fiul lui Pavel Stratan recită zeci de poezii, una după alta
Articolul anterior
Familia tânărului din Mingir a donat organele. Ficatul acestuia a salvat viața unei femei de 53 de ani
Articolul următor
Alte articole interesante