Vineri 13 – Cea mai norocoasă zi. Cumperi 1 primești 3!

Dacă tot e vineri 13 și poate că mai sunt unii dintre cei care cred în superstiții, noi am decis că este o zi deosebită, dar, dintr-un punct de vedere pozitiv. Astfel, Top Shop vine cu o OFERTĂ de zile mari, 1=3, ceea ce înseamnă că procuri un singur produs, dar te alegi cu tocmai 3.

separator

Haideți împreună să spargem stereotipurile și să demonstrăm că vineri 13 poate fi cea mai norocoasă zi. Cum vine asta? Simplu de tot, am pregătit pentru voi o listă de produse, cele mai îndrăgite și mai procurate, într-un cuvânt Bestseller-urile acestui an. Achitați pentru o singură unitate – vă alegeți cu 3, la același preț evident.

Ce produse vă așteaptă?

Mult îndrăgitul dispozitiv de feliere și mărunțire Delimano Nicer Dicer, plapuma Dormeo Siena, spray mopul Rovus, dispozitivul pentru vopsit Paint Ricer, steamerul portabil pentru haine Rovus, setul de cuțite Delimano Chef Power și desigur, sandalele și tenișii Walkmaxx. Astfel, plecați acasă cu 3 produse, dar achitați doar pentru unul singur. De asemenea, puteți oferi produsele date drept cadou, în cazul în care 3 unități vă par prea multe.

Deci, ne-am înțeles, ziua de vineri 13 va fi cea mai norocoasă.

Tot ce trebuie să faceți este să accesați site-ul www.top-shop.md, să vizitați magazinele Top Shop din toată țara sau să apelați la numărul de telefon 022 264 195. Nu uitați, oferta este valabilă doar în perioada 13.09-15.09, iar stocul este limitat. Cumpărături norocoase tuturor!

Partenerii noștri
Author Delimano
Adresa: Magazinele Top Shop
Tel.: (022) 264 064
Email: info@delimano.md
Facebook: https://www.facebook.com/DelimanoMoldova/
O rusoaică căsătorită în Africa îi lasă pe internauți fără cuvinte! Iată o altă viziune despre viața pe acest continent
Articolul anterior
Incendiu într-un hotel din Capitală. Patru autospeciale au sosit la fața locului
Articolul următor