Vino la târg să-ți faci plinul cu DORUL DE ACASĂ! Cele mai bune prețuri la fructe, direct de la producătorii autohtoni

La 31 august curent, în Scuarul Catedralei, va avea loc un târg de vânzare a fructelor autohtone, organizat cu scopul de a susține agricultorii autohtoni.

Locuitorii și oaspeții Capitalei vor putea procura la târg struguri, mere, prune, afine etc. Acestea vor fi expuse de agricultori veniți din toată țara. Organizatorii susțin că veți găsi prune la 5 lei/ kg, struguri – 8 lei/ kg,  miere – de la 60 de lei,  zmeură – 60 de lei/kg, prune uscate – 40 lei/ kg,  afine – 120 lei/kg.


,,În luna lui gustar, Moldova devine mai bogată, cu roade și recolte, și totodată mai bogată cu oameni dragi care reven acasă la părinți, frați și prieteni 🇲🇩. După experiența din primăvară de la Târgul “Ia Moldova acasă” o echipă de agricultori autohtoni împreună cu AgriSmart au decis să repete experiența și organizează un nou târg de roadă locală. Cei dragi reveniți din depărtări vor avea ocazia să se bucure de gustul de ACASĂ: struguri, prune, nuci, afine, miere de albini etc.”, ne comunică organizatorii târgului.

Încă o televiziune din Moldova își sistează activitatea
Articolul anterior
Circa 260 de oameni s-au otrăvit la un hotel de lux din Turcia, printre care 50 de ucraineni. Sunt și cazuri letale
Articolul următor
Alte articole interesante