În vizită la Centrul Maternal ”Pro-Femina” din Hîncești: „Oameni reali, cu istorii neregizate, cu nevoile, dar și cu micile lor bucurii, atât de rare, de altfel…”

Campania socială inițiată de Farmacia Familie cu un mesaj emoționant și sprijin acordat persoanelor aflate în diverse centre maternale din țară continuă.

separator
Echipa Farmacia Familie: ”Vă îndemnăm să ieșim din zona noastră de confort și să privim în jur. Alături de noi, la limita existenței umane, își duc viața oameni care au nevoie de ajutorul și grija noastră. Oameni reali, cu istorii neregizate, pline de dramatism, cu nevoile, durerile, dar și cu micile lor bucurii, atât de rare, de altfel…

V-am obișnuit deja cu campaniile sociale în care ne implicăm pentru a sprijini și a ajuta acolo, unde este nevoie. Cu susținerea partenerilor noștri #Similac și #BabyLu, sperăm să aducem o rază de speranță și în viața eroilor noștri, oameni cu demnitate, dar care se confruntă cu lipsuri, violență, cu dureri. Probabil, nu le vom putea schimba în totalitate viața, dar, implicându-ne, vom reuși, cel puțin, să le dăm un strop de fericire.
CREDEM CĂ ESTE IMPORTANT SĂ NE IMPLICĂM ACOLO UNDE ESTE NEVOIE DE NOI!

SPUNE STOP VIOLENȚEI! DĂRUIEȘTE IUBIRE!”

Partenerii noștri
Author Farmacia Familiei
Adresa: Chișinău, str. Burebista, 23
Tel.: (+373) 22 782 858
Email:office@farmaciafamiliei.md
Facebook: https://www.facebook.com/FarmaciaFamilieiSRL/?fref=ts&__mref=message_bubble
Margarina, chipsurile, popcornul, mezelurile și supele la plic interzise din 2021. Decizie a Comisiei Europene
Articolul anterior
A murit șoferița care a provocat accidentul grav din sectorul Buiucani
Articolul următor
Alte articole interesante