În Chișinău, șoferii de microbuze refuză bancnotele mari

Un șofer de microbuz a refuzat un călător din cauza unei bancnote cu valoare mare. „Am îmbătrânit, îmi este greu să lucrez cu astfel de bani”, a spus șoferul.

separator

O femeie și-a relatat pățania pe rețelele sociale:

„La ora 12, ziua, am urcat într-un microbuz de pe ruta nr.120. I-am întins șoferului o bancnotă de 200 de lei pentru călătorie. N-am avut alți bani. Am așteptat microbuzul timp de 25 de minute, pentru ca șoferul să-mi spună să cobor, deoarece nu primește astfel de bancnote. Am cerut să-mi arate unde sunt scrise aceste reguli, ca să știu. Șoferul a oprit microbuzul și nu a pornit până nu am coborît. „Du-te să schimbi banii, din cauza ta nimeni nu va merge!”.

Femeia spune că a fost nevoită să coboare, acum ea vrea să știe unde poate să scrie o reclamație pentru că a fost umilită.

Această postare a provocat o mulțime de comentarii. Ulterior, administratorul rutei a venit cu o reacție: ,,Vom efectua o anchetă internă și vă vom oferi rezultatele. Vedeți că pentru o persoană în vârstă este dificil să lucreze cu bancnote mari, atunci când conduce. Dacă reclamația este confirmată, șoferul va fi mustrat, iar data viitoare va fi concediat”, scrie kp.md.

O moldoveancă și-a ascuns copilul într-o geantă și l-a dus în Rusia
Articolul anterior
Emoții de fericire! Anna Kournikova a publicat prima imagine cu cel de-al treilea copil
Articolul următor
Alte articole interesante