Șoferul camionului oprit la doar câțiva metri de prăpastie se află în stare de șoc

Un șofer de camion a oprit la doar câțiva metri de prăpastia de pe podul prăbușit lângă orașul Genova, în Italia. El este un tată în vârstă de 37 de ani, care livra alimente.

separator

„Am văzut podul şi toate maşinile din faţa mea cum se prăbuşesc”, a spus el salvatorilor. După ce şi-a oprit camionul, bărbatul s-a dat jos din cabina şoferului şi a fugit în spate. El se află acum în stare de şoc, deşi nu are nicio rană.

Giovanni DAlessandro, directorul supermarketului Basko, a cărui mâncare era livrată, susţine că a aflat situaţia omului, după ce a vorbit cu Damonte Transport, o firmă de livrări.

Povestea incredibilă a bărbatului a fost dezvăluită după ce mai multe fotografii făcute la faţa locului au surprins camionul lui la marginea prăpastiei.

Podul de autostradă, aflat la 50 de metri înălţime, s-a prăbuşit în apropierea oraşului Genova, în Italia, în timpul unei furtuni puternice, potrivit poliţiei. Autorităţile susţin că mai multe maşini se aflau pe pod în momentul producerii incidentului şi că ar fi cel puţin 39 de morţi.

sursa

Părinții în colaborare cu profesorii și administrația școlilor, vor decide ora la care să înceapă cursurile
Articolul anterior
Ministerul Educației a decis! Uniforma școlară NU este obligatorie
Articolul următor
Alte articole interesante