Sofia Rotaru a felicitat-o pe Alla Pugaciova

Pe 15 aprilie, Alla Pugaciova a împlinit 72 de ani. Celebra artistă a Poporului din Federația Rusă a fost asaltată cu milioane de mesaje de felicitare din întreaga lume. Un mesaj deosebit apreciat cu mii de like-uri a venit din partea artistei Sofia Rotaru, care a publicat și o fotografie din colecția personală. În poză, apar cele două dive ale muzicii, colege de breaslă și bune prietene.

,,С днём рождения, Алла Борисовна!🎉” (La mulți ani, Alla Borisovna), a fost mesajul scurt și emblematic al Sofiei Rotaru. Fanii au reacționat într-un număr impunător la postarea artistei.

Ala Pugaciova s-a născut la Moscova. A început să facă muzică chiar din copilărie. Deja la cinci ani și-a făcut prima apariție în scenă, iar la 16 ani a plecat în primul său turneu. De-a lungul carierei, Pugaciova a înregistrat peste 500 de compoziții, a concertat cu succes în Rusia și peste hotare. Milioane de fani cunosc pe de rost șlagărele sale „Arlechinul”, „Milioane de trandafiri”, „Femeia care cântă”, „Primadona”, „Madam Broșkina” și altele.

Artista s-a retras de pe scena muzicii, însă evoluează și în prezent pentru cercuri apropiate de prieteni. Fanii pot vedea anumite înregistrări din viața de zi cu zi a artistei în postările de pe Instagram ale soțului artistei, Maxim Galkin. Cei doi cresc împreună doi copii, gemenii Gari și Liza.

Italienii se tem că mafia s-a infiltrat în campania de vaccinare și direcționează vaccinurile către anumite persoane
Articolul anterior
Luna mai va aduce cele mai multe zile libere de sărbătoare
Articolul următor
Alte articole interesante