Solista trupei The Cranberries a murit la 46 de ani

Dolores O’Riordan se afla la Londra, unde înregistra un nou album.

separator

„Dolores a murit azi subit la Londra. Avea 46 de ani. Solista trupei irlandeze The Cranberries se afla la Londra pentru o scurtă sesiune de înregistrări muzicale. Alte detalii nu sunt disponibile momentan. Rudele artistei sunt devastate de vestea morții ei și cer respectarea intimității în aceste momente grele”, a fost comunicatul purtătorului de cuvânt al lui Dolores.

Cauza morții nu a fost deocamdată dezvăluită. The Cranberries au atins faima internațională cu albumul lor de debut lansat în 1993, ajungând să vândă 40 de milioane de discuri în întreaga lume și să cucerească publicul cu hituri precum Dreams, Linger și Zombie.

Anul trecut, trupa anunțase un turneu cu concerte în Europa și America, dar în luna mai muzicienii au fost nevoiți să anuleze toate spectacolele programate, din cauza problemelor de sănătate ale lui Dolores. Totuși, chiar înainte de Crăciun, artista irlandeză își liniștise fanii, spunând că se simte bine, astfel încât anul acesta toți o așteptau să revină pe scenă, scrie okmagazine.ro.

Cum a slăbit Giulia Anghelescu 26 de kg?
Articolul anterior
Cumplit! O femeie din Comrat a rămas fără antebraț la locul de muncă
Articolul următor
Alte articole interesante