Sora lui Renato Usatîi, alături de Klaus Iohannis. Foto

Sora mai mică a liderului „Partidului Nostru” Renato Usatîi, Veronica Schmidt, a fost surprinsă alături de președintele României, Klaus Iohannis, la a 10-a aniversare a Fundației „Michael Schmidt”, scrie deschide.md.

separator

Sora lui Renato Usatîi este căsătorită cu milionarul român, Michael Schmidt.

„Ce început mai frumos pentru acest an, dar și pentru sărbătorirea celor 10 ani de activitate a Fundației, decât un eveniment la care să ia parte și președintele României, Klaus Iohannis? Suntem mândri și onorați că ieri, după încheierea vizitei oficiale pe care a efectuat-o în landul Bavaria, președintele României a participat la cina organizată de Fundația Michael Schmidt cu prilejul aniversării a 10 ani de proiecte în domeniul conservării patrimoniului săsesc, al culturii, educației, precum și al cooperării româno-germane”, se arată în mesajul publicat de către reprezentanții fundației.

La eveniment au participat și ministru al afacerilor federale, europene și media și șeful cancelariei de stat, Emil Hurezean, ambasadorul României la Berlin, Bernd Fabritius, comisarul guvernamental federal pentru probleme de repatriere și minorități naționale, precum și alți reprezentanți din Bundestag.

Video. Momentul în care avionul ucrainean ar fi fost lovit de o rachetă
Articolul anterior
Adrian Ursu și Irina Negară, vacanță de poveste în Laponia, împreună cu Maria-Andreea! Video
Articolul următor
Alte articole interesante