Sora lui Sharon Stone se zbate între viaţă şi moarte din cauza Covid-19. Mesajul actriței

Sharon Stone a publicat un mesaj emoţionant, prin care îşi exprimă revolta faţă de cei care nu respectă măsurile de protecţie, mai ales portul măştii. Actriţa a mărturisit că sora sa mai mică a ajuns să se zbată între viaţă şi moarte din cauza Covid-19.

separator

Mai mult, decât atât bunica şi naşa ei au fost ucise de această boală. Sharon Stone le-a mai cerut, americanilor să voteze, cu Joe Biden şi Kamala Harris în noiembrie.

„Sora mea, care suferă de lupus, luptă pentru viaţa ei în spital. Şi soţul ei, Bruce, e în spital, tot în secţia pentru COVID-19, unde luptă şi el pentru viaţă.

În Montana, unde trăiesc ei, eşti testat doar dacă ai simptome. Iar rezultatele vin abia după cinci zile. Nici asistentele din spital care au grijă de ei nu sunt testate, pentru că nu există destule kituri de testare.

Stresului şi epuizării din spital li se răspunde la tribunal, unde oameni înarmaţi vin să-şi reclame dreptul de a nu purta măşti de protecţie.

Singurul mod în care putem să schimbăm această situaţie este să votăm, să votăm pentru Joe Biden şi pentru Kamala Harris. Pentru că, dacă ajungem la putere, noi femeile luptăm pentru familiile noastre…

Vă rog, votaţi! Şi, orice ar fi, vă rog nu votaţi pentru un ucigaş!”, a transmis actrița, conform stirileprotv.ro.

O fetiță de 8 ani a dispărut, ieri, în Durlești. Unde a fost găsită?
Articolul anterior
Câți tați din Republica Moldova au solicitat concediu de paternitate?
Articolul următor
Alte articole interesante