Sora unui sportiv moldovean cunoscut suferă de cancer, la doar 35 de ani. Să o salvăm împreună!

Luptătorul moldovean de stil liber Anatol Buruian a publicat un mesaj cerând ajutorul oamenilor pentru a-și salva sora. La doar 35 de ani, Inna suferă de cancer la plămâni și ficat. Ea are o fetiță de 9 ani pe care o crește singură. Femeia are nevoie de 70.000 de euro pentru a se vindeca.

separator

,,Salutare tuturor! Mă numesc Buruian Anatolii, născut în Republica Moldova, sportiv de performanță. Practic lupte libere de 15 ani și scriu acest mesaj, prin care vă cer ajutorul, susținerea, tuturor cunoscuților dar și persoanelor pe care poate încă nu le-am întâlnit. Sora mea, BURUIAN INNA, in vârstă de 35 de ani are mare nevoie de ajutorul meu ca frate, al familiei, dar și al vostru, ca oameni.

Încă de la 14 ani a fost diagnosticată cu Invaliditate – Grad 2, urmând numeroase tratamente de-a lungul timpului, alături de medici diferiți. A continuat totuși să își trăiască viața ca o femeie puternică, așa cum este, urmând ca mai târziu să aibă și o fetiță în vârstă de 9 ani acum, Ariadna, pe care din păcate, nu cu mult timp după ce s-a născut a rămas să o crească singură. În urmă cu câteva luni ea a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și ficat. A urmat ședințe în vederea tratării bolii, la care medicii au intervenit spunând ca este totul în regulă și că poate merge acasă, urmând să țină legătura în cazul unor ulterioare dureri. A mers acasă și a decurs totul normal până săptămâna trecută când brusc a început sa aibă dureri, urmate chiar de căderea din picioare.

Acum câteva zile a mers de urgență la un nou control medical aici în Chișinău, la care rezultatul a fost unul dintre cele mai neplăcute: În cel mai scurt timp posibil trebuie făcută o operație pentru îndepărtarea tumorii care s-a extins către cap, de la plămâni și ficat. În tot procesul acesta de a încerca să ducă o viață normală, pentru operația care ii este indispensabilă în acest moment și tratamentul pe care îl va urma imediat după operație sunt necesari 70.000 €, sumă pe care nu o deținem, dar la care sperăm că putem ajunge și prin ajutorul din partea celor din jur.

Întreg tratamentul va fi făcut în Italia și lipsa unei asigurări de sănătate face ca întreaga procedura sa fie și mai costisitoare. Vă rog prin intermediul acestui mesaj, pe voi cei care reușiți să îl citiți și aveți posibilitatea și dorința de a contribui la salvarea vieții unui om tânăr, să ne ajutați ca la sfârșit de acest drum INNA să își poată trăi viața într-un ritm normal, alături de fiica sa și de întreaga familie, așa cum merită și de asemenea merităm cu toții”, scrie Anatolii.

Cei care doresc să ajute această tânără mamă pot face donație în contul ei, deschis AICI.

Chișinăuienii pot depune cereri pentru solicitarea compensațiilor la căldură
Articolul anterior
Categoriile de bugetari care vor primi salarii mai mari, începând cu anul viitor
Articolul următor
Alte articole interesante