Sore, în contextul crimelor din Caracal: ,,Este extrem de periculos să te naşti fată”

Sore, artista de peste Prut, se declară revoltată de ultimele evenimente din ţara natală. Sore admite că se teme pentru viaţa fetiţei ei şi le mulţumeşte părinţilor că i-au oferit o libertate controlată.

separator

‘’Pe la 15 ani, mama îmi impunea să fiu acasă la 20.30, inclusiv vara, când încă era soarele pe cer la ora aceea. Deşi nu îmi convenea, mă conformam de fiecare dată, din respect. Abia după 18 ani am avut cumva „voie”, probabil şi pentru că am demonstrat că merit încrederea, să am libertate. Privind tot ce se întâmplă în lume, dar mai ales la noi în ţară, aş vrea să le multumesc public pentru că m-au ţinut într-o libertate controlată, cum am denumit-o noi, peste ani’’, scrie Sore pe Facebook.

Artista crede că este extrem de periculos să te naşti fată.

“Este inadmisibil ca într-o Românie din 2019 să nu existe mijloace de transport pentru elevi, să ajungă fie la şcoli, fie la meditaţii. Sunt copii în medii rurale care merg km întregi pe jos, până li se rup unicii pantofi, doar ca să ajungă la şcoala. S-au scris o mulţime de postări vis-a-vis de tot ceea ce s-a întâmplat la Caracal, iar concluzia mea este că în continuare este îngrozitor de periculos să te naşti fată. Iar ca mamă de fata pot spune că îmi este teribil de frică de tot ceea ce va urma, perioada adolescenţei şi nu numai. Pentru că, în definitiv, noi, ca părinţi, încercăm să ne facem treaba cât mai bine la nivel educaţional, dar nu putem controla educaţia celor din jur, din păcate”, adaugă Sore, potrivit okmagazine.ro.

O fetiță de 3 luni a suferit leziuni grave, după ce tatăl băut s-a răsturnat cu mașina
Articolul anterior
O tânără de 22 de ani a dispărut fără veste. Oamenii legii cer ajutor
Articolul următor
Alte articole interesante