Soția lui Iuri Șatunov a publicat un mesaj la un an de la moartea artistului

,,Soțul a pășit în eternitate”, a scris văduva lui Iuri Șatunov pentru fanii cântărețului. Svetlana Șatunova a povestit cum a fost Iuri ca soț și tată. Văduva artistului a dezvăluit ce mesaj i-a transmis artistul înainte de ultimul său concert.

«Муж шагнул в вечность»: вдова Юрия Шатунова обратилась к поклонникам певца в годовщину его смерти

Zilele trecute, s-a împlinit un an de la moartea artistului rus Iuri Șatunov. Interpretul hitului «Белые розы» și «Седая ночь» s-a stins în urma unui atac de cord, la doar 48 de ani. Cauza oficială a morții a fost insuficiența cardiacă acută.

Văduva artistului s-a adresat fanilor artistului.

„Cu exact un an în urmă, Iura a pășit în eternitate și a primit o viață nesfârșită”, a menționat Svetlana.

,,În urmă cu exact un an, totul s-a schimbat, iar aceste schimbări nu au fost ușor de acceptat. Astăzi, aș vrea nu doar să-mi amintesc de Iura, ci și să vă mulțumesc tuturor, milioanelor sale de fani, pentru că existați, pentru că sunteți alături de noi. Pentru că nu-l uitați pe Iura, îi ascultați cântecele și păstrați o amintire bună despre el, ceea ce înseamnă că el continuă să trăiască în inimile voastre și în sufletele voastre, atâta timp cât este amintit și iubit”.

Văduva lui Șatunov a menționat că Iura nu era doar un mare artist, o legendă a câteva generații, ci și un soț și tată iubitor.

Svetlana a spus că soțul ei a fost un adevărat sprijin pentru fiul ei, Dennis, și fiica Estella.

„Întotdeauna optimist, vesel, fericit, Iura știa să încurajeze și să ofere un zâmbet exact atunci când era nevoie”.

„El va rămâne în memoria noastră pentru totdeauna, real, sincer, cinstit, bun… Și lumina sufletului său va fi cu noi pentru totdeauna.”

Юрий Шатунов был опорой для жены Светланы, дочери Эстеллы и сына Дэнниса

Femeia a recunoscut că pentru familia ei, moartea subită a soțului și a tatălui copiilor săi, a fost o mare tragedie. Ea încă nu poate asculta melodiile lui Iura și urmări concertele lui, mai ales acolo unde el comunică cu publicul și vorbește cu mândrie despre copiii săi.

Interpretul a susținut ultimul său concert pe 20 iunie 2022 la Lyubertsy, lângă Moscova.

„Înainte de ultimul concert al turneului, pe 20 iunie, Iura mi-a trimis un mesaj pe telefon:

„Soarele meu. Totul e ok cu mine, acum luăm prânzul și plecăm pe arenă, astăzi este concertul final”. Cu câteva ore înainte de moartea sa, a vorbit cu Dennis la telefon, lăudându-l pentru rezultatele sale la școală. Până astăzi, am un fel de așteptare – că iată va suna la ușă și va spune: „Iată-mă acasă, dragii mei”. Durerea nu cedează, timpul nu vindecă.

Dar încerc să mă adun, să fiu puternică și, cel mai important, să pot să le transmit copiilor tot ceea ce le-a lăsat tatăl lor”, a spus Svetlana într-un interviu pentru AiF.

Vara trecută, văduva și copiii lui Șatunov au venit din Germania (acolo unde locuiesc) în Rusia, pentru înmormântarea artistului, funeraliile au avut loc la Moscova. La moment stă o cruce simplă de lemn pe mormântul lui Șatunov, dar până pe 6 septembrie, ziua de naștere a legendei ruse, ar trebui să apară acolo un monument, scrie presa rusă. Un alt monument dedicat artistului este promis a fi ridicat la Orenburg, orașul în care artistul a copilărit, la orfelinat.

Юрий Шатунов прожил 48 лет

Dimitriana Bezede și Andrian Mardare au obținut medalii la Jocurile Europene de la Cracovia-Malopolska
Articolul anterior
Bărbatul care și-a ucis soția moldoveancă în Italia, s-a spânzurat în închisoare
Articolul următor