Soția lui Iuri Shatunov i-a adus pe copii să-și ia rămas bun de la tatăl lor

Astăzi, 27 iunie, la cimitirul Troekurovsky din Moscova, ceremonia de înmormântare a lui Iuri Shatunov a fost organizată doar pentru rude și prieteni.

Юрий Шатунов

Pe fundalul celor adunați în sală, s-au remarcat trei persoane îndurerate: este vorba despre Svetlana, soția lui Shatunov, și cei doi copii ai cuplului – fiica Estella, 9 ani, și fiul Dennis, 15 ani. Au sosit din Germania și au stat îndelung lângă sicriul cântărețului, înconjurat de flori. Au plâns și s-au îmbrățișat.

Contrar zvonurilor, soția lui Shatunov și copiii lui au venit la înmormântare și și-au luat rămas bun de la soțul și tatăl lor iubit.

„Adio, tată”, au scris membrii familiei pe rețelele de socializare.

Юрий Шатунов

Ceremonia astăzi a fost închisă. Jurnaliştii nu au avut voie în sală.

«Синдром Билана»: коллеги Шатунова громко скорбели в соцсетях, а на прощание не приехали
Похороны Юрия Шатунова 26 июня 2022 | msk1.ru - новости Москвы
Похороны Юрия Шатунова 26 июня 2022 | msk1.ru - новости Москвы

În prima zi de rămas bun de la artist, peste 14 mii de oameni au vizitat cimitirul Troekurovsky – aproape toți au purtat trandafiri roșii sau albi.

В Москве прощаются с Юрием Шатуновым

Se știe că după ceremonie, trupul artistului va fi încinerat. O parte din cenușa lui va fi îngropată în Rusia, iar altă parte va fi împrăștiată peste un lac din Bavaria, unde lui Iuri îi plăcea să meargă la pescuit și să-și reculeagă gândurile și versurile.

Familia solistului grupului ,,Laskovîi Mai” locuiește în Germania: artistul a deținut propriul conac în suburbiile orașului München.

Наследство и наследники Юрия Шатунова: немецкая семья певца получит  имущество и сбережения на 500 миллионов рублей - KP.Ru

Iuri a fost plâns de oamenii simpli

Mai multe vedete din Rusia au evitat în mod intenționat să participe la ceremonia funerară a interpretului popular în țara lor Iuri Shatunov.

Cu trandafiri albi și regrete, mii de fani au venit la cimitirul Troekurovsky pentru a-i aduce un ultim omagiu interpretului Iuri Shatunov, care în ultimii ani 25 de ani a locuit în Germania.

Este ciudat faptul că printre cei mulți nu s-au regăsit aproape deloc persoane publice și cunoscute din Rusia.

Kudryavtseva, Borodina, Koroleva au vărsat lacrimi pe web, amintindu-și momente emoționante, dar au evitat să-i aducă personal ultimul buchet artistului legendar, scrie presa rusă. Colegii lui Shatunov au deplâns momentul în rețelele de socializare, dar nu au venit să-și ia rămas bun de la Iuri.

Internauții s-au arătat revoltați că niciunul dintre colegii artistului nu a venit să-i onoreze memoria. Doar Igor Krutoy și Andrei Malahov au trimis câte o coroană de flori.

Artistul a fost condus pe ultimul drum de către oamenii simpli. I-au adus trandafiri albi și lacrimi sincere.

Legendarul interpret rus Iuri Shatunov a murit la 48 de ani în urma unui atac de cord.

Viața la orfelinat și dramele din copilăria lui Iuri Shatunov. Destinul ,,băiatului singur pe lume care a visat la fericire”

Ultimele ore din viața artistului Iuri Shatunov. ,,Aștepta cu nerăbdare să își vadă soția și copiii, avea bilete spre Germania chiar în ziua următoare”

Foto/video. La Moscova au avut loc funeraliile lui Iuri Shatunov

Moment emoționant la spectacol! Un tânăr din ansamblul ,,Joc” și-a cerut iubita în căsătorie chiar pe scenă
Articolul anterior
Boris Johnson: Atacul asupra centrului comercial din Kremenciuk arată cruzimea lui Putin
Articolul următor