Soția lui Morgenshtern suferă de depresie

Dilara Zinatullina devine tot mai faimoasă, în ​​mare parte datorită soțului său, interpret controversat. Aceasta se pregătește să deschidă un salon de înfrumusețare. Dilara a recunoscut, însă, că suferă de depresie de toamnă, iar acest lucru i-ar putea zădărnici planurile. Conform mărturisirii sale, femeia se confruntă cu această afecțiune în fiecare an și nu poate face nimic în acest sens.

„O dată pe an mă întâlnesc cu toamna și îmi este atât de dificil să trăiesc”, a declarat tânăra de 21 de ani.

,,Sunt mereu tristă, nu vreau să fac nimic, decât să mănânc și să vizionez ceva. Nu doresc să ies nicăieri, iar peisajul gri-alb de peste geam este cât se poate de deprimant. Ei bine, uite așa. Dar voi cum vă simțiți? Aveți vreo soluție la această problemă sau timpul o va rezolva?”, și-a întrebat Dilara urmăritorii virtuali.

Dilara și Alisher s-au căsătorit la Moscova, pe 31 august. Tinerii au început să se iubească în 2017, dar pentru o vreme s-au despărțit din cauza infidelității lui Alisher. Ulterior, artistul și-a dat seama că nu putea întâlni o fată mai bună decât Dilara.

„Sunt recunoscătoare circumstanțelor și relațiilor cu Alisher, nu pentru bani, după cum credeți, nu pentru abonați și nu pentru tot ceea ce scrieți acolo. Îi admir munca și am avut norocul să o observ din interior, să iau parte la proiecte uriașe, de mare anvergură, să fac parte din ele, să câștig experiență extraordinară. Sunt recunoscătoare că sunt într-o relație cu persoana de care pot fi mândră și o admir, pe care o respect. Soțul meu este cel mai bun exemplu și profesor al meu”, a spus Zinatullina.

România a publicat noua listă a ţărilor cu risc epidemiologic. Moldova rămâne în zona roşie
Articolul anterior
Nu mai sunt locuri în secțiile de terapie intensivă din Capitală
Articolul următor
Alte articole interesante