Soția lui Ștefan Bănică Jr. este de nerecunoscut!

Lavinia Pârva este însărcinată și așteaptă cu nerăbdare să devină mamă la începutul lunii iunie. Până atunci însă, viitoarea mămică a pierdut lupta cu kilogramele.

separator

Soția lui Ștefan Bănică Jr. preferă să se descurce singură, deşi nu mai este atât de slăbuţă încât să se mişte cu uşurinţă. Cele mai recente imagini cu vedeta au fost surprinse de Click.ro.

Lavinia Pârva are 34 de ani și a fost surprinsă la ultimele cumpărături necesare pentru amenajarea camerei baiețelului lor. Deși aparent are o viață activă și poate face în continuare o mulțime de lucruri, inclusiv să-și conducă singură mașina, Lavinia este de nerecunoscut după ce a luat în greutate mai bine de 30 de kilograme.

 

Ştefan Bănică Jr. s-a căsătorit în secret cu iubita lui, Lavinia Pârva, iar informaţia a făcut ocolul internetului, anul trecut, la începutul toamnei. Nu au existat însă detalii despre nunta celor doi, tocmai pentru că evenimentul s-a petrecut departe de ochii curioşilor, în Bulgaria!

Nici prietenii apropiaţi nu au avut habar de nimic. Ei au fost chemaţi la un hotel din Balcic, sub un anume pretext. Li s-a spus că artistul îşi va sărbători ziua de naştere în avans, printr-o petrecere. Numai că primele semne de întrebare au apărut la acel moment, pentru că Ştefan este născut pe 18 octombrie.

Sursa

Primul organ uman transportat cu ajutorul unei drone
Articolul anterior
Reţeta longevităţii de la românul care a trăit 138 de ani!
Articolul următor
Alte articole interesante