Soția tânărului muzician Dorin Ieșeanu, răpus de Covid, trăiește un coșmar. Mai mulți oameni s-au mobilizat să ajute familia

Muzicianul Dorin Ieșeanu, din Chișinău, a fost răpus de Covid-19, la doar 33 de ani, lăsând în urmă o soție îndurerată și un băiețel de 3 anișori. Tânăra mămică e sfâșiată de durere. Celor apropiați nu le vine să creadă, mai ieri, erau toți sănătoși și se plimbau în parc, a scris un prieten de familie, pe facebook.

Soția muzicianului Dorin Ieșeanu: Nu pot să cred. Trăiesc un coșmar

Tânărul tată va fi condus pe ultimul drum, mâine, 26 martie. Despre aceasta a anunțat pe o rețea de socializare soția artistului, Luciana Spânu.

„Prieteni, va multumesc foarte mult pentru toată sustinerea, scuzati dar nu pot citi mesajele dvs. e prea mare durerea din sufletul meu. Va multumim pentru fiecare banut, pentru fiecare cuvînt. Domnul sa va aiba in pază.

Pentru cei care vor să-și ia rămas bun de la scumpul meu soț, tatic… ……… Dorin Ieșeanu.

Astăzi după ora 16, va puteti apropia in satul lui de baștină, satul Roșu- Cahul la priveghere.

Mâine, 26 martie, va avea loc înmormîntarea la 12……

Nu pot nici acum să cred că trebuie să fac asemenea postare…. trăiesc un coșmar…”, a scris femeia.

Apropiații cuplului au lansat o campanie de strângere de fonduri pentru a susține familia.

„Dragi prieteni! Situația plină de frică, anxietate și durere în care ne aflăm astăzi a luat încă o viață tânără. Un băiat bun, familist, talentat și plin de viață, care a lăsat în urmă pe frumoasa Luciana și micul Stelian, pe care mulți dintre noi îi cunoaștem ca o familie unită și fericită. 

Nu-i corect, nimeni și niciodată nu ar trebui să treacă prin așa durere, dar din păcate moartea nu privește pe nimeni în ochi. Îndemn toată lumea cu suflet mare și cei care își permit ,să aducă o mică contribuție pentru a susține această familie distrusă. Dumnezeu să te odihnească in pace Dorin. Să-ți veghezi ființele dragi de acolo sus. Mulțumesc mult la toți”, se arată în descrierea atașată de Tatiana Rusu Jizdan. Cei care doresc să ajute tânăra familie pot face donație aici.

Vloggerița Ina Terescenco și-a făcut un tatuaj inspirat
Articolul anterior
Un an de la trecerea în neființă a lui Cătălin Caragea. Mama artistului, cu durere în suflet la mormântul fiului
Articolul următor
Alte articole interesante