Soții Cârnaț au sărbătorit nunta de topaz!

A fost sărbătoare ieri într-o faimoasă familie din Moldova. Soții Marina și Teodor Cârnaț au sărbătorit 16 ani de căsnicie, sau nunta de topaz. Cu această ocazie, cei doi și-au amintit primul lor dans de nuntă.

Tânăra mamă, cu burtica la vedere, însărcinată cu cel de-al optulea bebeluș, a fost invitată la dans de către soțul ei. Aceasta a purtat o rochie în nuanță crem și un voal lung. La final, cei șapte copilași ai cuplului s-au apropiat să-și îmbrățișeze părinții și, cu toții, s-au prins într-o horă.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Mami x 7 (@marinacarnat)

„16 ani de căsnicie! „Într-o zi, cineva va intra în viața ta și o va face mai bună, acolo unde toți ceilalți au greșit. Într-o zi, nu va trebui să aștepți un apel sau un mesaj înapoi. Într-o zi nu vei fi singura care va oferi totul. Într-o zi, vei întâlni, în sfârșit, pe cineva care vrea să te ajute să creșteți împreună. Într-o zi, vei întâlni, în sfârșit, pe cineva căruia nu îi este frică să dea „dragostei” o altă șansă. Într-o zi, vei întâlni pe cineva în care poți avea totală încredere. Într-o zi, îl vei avea pe cel mai bun prieten al tău, cu cea mai mare susținere, confort, motivație, dăruire și dragoste întruchipată într-o singură persoană”, a scris Marina Cârnaț.

Un bărbat și-a revenit după ce a stat 6 luni intubat din cauza infecției Covid-19
Articolul anterior
Meghan Markle a născut o fetiță
Articolul următor
Alte articole interesante