Soții Manciu au dezvăluit motivele pentru care au decis să plece din Moldova

Olga și Alexandru Manciu, împreună cu cei trei băieți ai lor, se pregătesc să emigreze din Moldova.

separator

Invitați la emisiunea „DoraShow” de la Jurnal TV, cei doi soți au dezvăluit motivele plecării, iar unul dintre acestea este pentru că își doresc o viață mai bună, ,,să crească mai mult și să ofere un viitor prosper copiilor”. ,,Cu mare regret, în fiecare zi în țara noastră e tot mai greu și mai insuportabil”, a spus Alexandru.

Olga a dezvăluit că familia sa intenționează să se mute în Marea Britanie, „țara muzicienilor”. De asemenea, ea a mai dezvăluit că familia sa este o norocoasă, și asta pentru că părinții și surorile sale sunt deja stabiliți în această țară, iar prin urmare etapa de integrare pentru ei va fi mai simplă și mai ușoară.

,,🎈Cit de usor este sa strici ceea ce ai construit mult timp…din pacate. Si aici vorbesc despre tot absolut ce construim noi pe parcursul vietii: relatii, cunostinte, cariera, si inca multe multe altele. In aceasta ordine de idei, mesajul meu este urmatorul: Luptati pentru ceea ce va este scump si drag. Nu cedati de la prima nereusita! Da, e mult mai usor sa strici decit sa construiesti, dar o data ce sa stricat inseamna ca e timpul sa lupti din nou. Orice din ceea ce ni se intimpla in viata, este o noua etapa in devenirea noastra ca oameni si ca personalitati! Si nu uitati, ca viata e una si trebuie sa o traim asa cum ne dorim! O zi plina de soare voua ☀️ si o imbratisare calda de la mine! ❤️”, a mai comunicat recent Olga Manciu pe pagina sa de socializare.

Interpretul Gabriel Nebunu se pregătește să susțină BAC-ul. Ce spune despre testul de simulare la limba română?
Articolul anterior
Video! Lenuța Gheorghiță a dedicat o piesă emoționantă mamelor care cresc feciori
Articolul următor
Alte articole interesante