Soțiile celor mai cunoscuți miliardari ai lumii. Cum arată?

Deși au bani destui în conturi, nu toate sunt modele care să stea toată ziua în mâinile stiliștilor și coaforilor. Cum arată soțiile miliardarilor și cu ce se ocupă?

Warren Buffett și Astrid Menks

Buffett este cel mai faimos investitor din lume. Averea sa este estimată la peste 70 de miliarde de dolari. El a cunoscut-o pe Astrid în anii 70, când lucra în calitate de chelneriță. Mai mult, diferența de vârstă dintre cei doi este de 16 ani, ceea ce nu ”interferează” cu relația lor puternică.

Bill și Melinda Gates

Averea lui Bill Gates este de peste 80 de miliarde de dolari. Bill și-a întâlnit viitoarea soție la sfârșitul anilor ’80 la o conferință organizată de Microsoft, unde a lucrat Melinda. S-au căsătorit în 1994 și cresc trei copii. Cuplul a fondat, de asemenea, cea mai mare fundație caritabilă din lume. În prezent, soții se află în proces de divorț.

Larry Page și Lucinda Southworth

Averea unuia dintre fondatorii Google este de peste 30 de miliarde de dolari. Nu se știu prea multe despre iubita sa, aceasta fiind cu șapte ani mai tânără decât soțul ei evită atenția în toate modurile posibile. Cuplul s-a căsătorit după câteva luni de relație.

Jeff și Mackenzie Bezos

Se estimează că Jeff, fondatorul Amazon, ar avea o avere de  peste 60 de miliarde de dolari. Și-a cunoscut viitoarea soție în 1992. McKenzie a afirmat mai târziu pentru Vogue: „Birourile noastre erau chiar față în față și,  mereu îi auzeam râsul minunat”. Un an mai târziu, s-au căsătorit și cresc împreună patru copii, deși sunt divorțați.

Richard și Joan Branson

Fondatorul Virgin Group are o avere de aproximativ 5 miliarde de dolari. Richard și-a întâlnit viitoarea soție la un magazin de antichități. Mai mult, în ciuda faptului că Joan era deja căsătorită, Richard a continuat să-i facă curte. În cele din urmă, Joan a divorțat de soțul său. Cuplul are acum doi copii.

Amancio Ortega și Flora Perez Marcote

Averea proprietarului Inditex, cea mai mare companie care include mărci precum Zara, Massimo Dutti, Pull & Bear, Stradivarius, Bershka, Oysho etc., este de 79 de miliarde de dolari. Flora a fost inițial secretara viitorului său soț, iar în 2001 s-au căsătorit.

Stefan și Carolyn Persson

Stefan Persson este președintele consiliului de administrație al H&M, a cărui avere este estimată la 20 de miliarde de dolari. Soției sale nu îi place prea mult să iasă în public. Se știe că cuplul are trei copii.

Bernard Arnault și Helene Mercier

Bernard Arnault este proprietarul caselor de modă Dior, Givenchy, Selin, Lacroix, Kenzo, Guerlain, Sephora, Hennessy, Moёt & Chandon, Dom Pérignon, Pommery, Veuve Clicquot și Krug. Averea sa este estimată la 30 de miliarde de dolari. Pe Bernard și Helene i-au unit muzica. Bernard este un mare fan al compozitorilor clasici, iar Hélène este pianistă. Cuplul s-a căsătorit în 1991 și crește cinci copii: doi din prima căsătorie a lui Bernard și trei în comun.

Michael și Susan Dell

Averea lui Michael este estimată în prezent la 20 de miliarde de dolari. Și-a întâlnit viitoarea soție la un show sportiv. Susan a fost sportivă și a concurat la competiții internaționale. Cuplul are acum patru copii.

Michael Bloomberg și Diana Taylor

Michael Bloomberg este un politician, antreprenor și fost primar al orașului New York. Averea sa este estimată la peste 40 de miliarde de dolari. Bloomberg a divorțat de prima soție și locuiește cu Diana din 2000. Mai mult, cuplul a declarat de mai multe ori că nu a văzut niciun motiv să se căsătorească oficial.

Mark Zuckerberg și Priscilla Chan

Zuckerberg și-a cunoscut viitoarea soție în timp ce studia la Harvard. Priscilla i-a susținut întotdeauna eforturile și a crezut în succesul soțului său. La 19 mai 2012, după o ceremonie modestă în propria lor casă, Mark și Priscilla au devenit soț și soție, iar în 2015 au devenit părinții unei minunate fetițe.

David și Julia Koch

David Koch este șeful unei corporații care investește în comerț, rafinare a petrolului, fibre chimice și materiale plastice. Averea sa este estimată la 40 de miliarde de dolari. Koch s-a căsătorit cu Julia acum 20 de ani și au trei copii. Soția lui apare rar în public și își dedică aproape tot timpul familiei sale și fundației sale caritabile.

sursa: www.calatorul.net

O tânără din Capitală, cerută în căsătorie de iubitul ei, călare pe un cal alb
Articolul anterior
Simptomul care indică că poți avea tulpina indiană a coronavirusului
Articolul următor
Alte articole interesante