Soțul Cleopatrei Stratan, supărat chiar după nuntă

Soțul Cleopatrei Stratan, Edward Sanda, s-a supărat chiar după nuntă şi a răbufnit.

Edward Sanda are toate motivele să fie fericit. S-a căsătorit cu Cleopatra Stratan, iar evenimentul a fost unul superb. Cu toate acestea, artistul este supărat din câteva motive. El a vorbit în mediul online despre un lucru care l-a supărat destul de tare, scrie paranzete.md.

Sătul ca oamenii să îi comenteze fiecare decizie, apariție și declarație, Edward Sanda a răbufnit. Motivul a fost faptul că internauții au comentat intens nunta lui cu Cleopatra Stratan.

Edward Sanda a răbufnit, la scurt timp după nuntă

Cu toate că multe mesaje îi felicitau pe cei doi, nu au lipsit de la postare nici cuvintele răutăcioase la adresa artiștilor.

Mulți au comentat felul în care Cleopatra și iubitul ei s-au îmbrăcat pentru cununia religioasă, dar și faptul că nu au avut nași. Edward Sanda a răbufnit și le-a spus oamenilor ce părere are despre comentariile lor.

„Da! Se poate și fără nași! Da! Se poate și în adidași în loc de pantofi! Da! Se poate să fie și mai simplu! Da! Se poate să fie așa cum vrei tu și nu cum vor alții! Renunțați, vă rog, la preconcepții învechite care nu mai fac parte din secolul ăsta! Se poate să iubești. Să te căsătorești și să trăiești fericit și dacă nu faci 100000 de tradiții și obiceiuri că „așa se face”. E alegerea noastră să nu ținem cont de ceea ce au ținut alții! #livinginthepresent”, a fost mesajul artistului.

CEDO a dat undă verde vaccinării obligatorii
Articolul anterior
Doi tineri moldoveni proaspăt căsătoriți, și-au pierdut viața într-un accident tragic în Italia
Articolul următor