Soțul lui Edith Gonzales, îngenunchiat de durere la trei luni de la trecerea în neființă a actriței

Au trecut deja trei luni de când actrița de telenovele Edith Gonzales a pierdut lupta cu cancerul. Răpus de durere, Lorenzo Lazo nu a mai suportat și a postat pe o rețea de socializare o fotografie în care îi aduce un omagiu celei care i-a stat alături, ca soție, timp de 9 ani.

separator
  Lorenzo a postat online o fotografie cu un buchet de trandafiri albi, de la nunta sa cu Edith, lângă care a scris simplu, dar sugestiv: ‘2010 – 2019’. Atât și nimic mai mult, însă toți fanii au simțit durerea care se ascunde în spatele acestei postări.

Zilele acestea, cuplul ar fi aniversat 9 ani de căsnicie. O căsnicie întreruptă abrupt și dureros de moartea lui Edith.În urmă cu circa o lună, Lorenzo Lazo postase pe Instagram un isntantaneu în care el și soția lui se sărutau tandru, într-un loc aproape ireal: Salar de Uyuni din Bolivia.Edith Gonzales a fost deconectată de la aparate în urmă cu trei luni, la numai 54 de ani. Îl cunoscuse pe Lorenzo în 2003, dar pentru că amândoi erau implicați în alte relații, o vreme au fost doar prieteni. Lorenzo Lazo nu e prima oară îndoliat. Și prima lui soție a murit de cancer.

sursa

Video șocant. Un bărbat, la un pas de a fi spulberat pe o trecere de pietoni pe strada Grenoble
Articolul anterior
Sărbătoreşte Halloweenul altfel! Susţine bolnavii incurabili la Gala Anuală de Caritate
Articolul următor
Alte articole interesante