Soțul Xeniei Deli a oferit primul interviu de ziua femeii: ,,Sunt atâtea falsuri în lume și iată de ce o iubesc pe Xenia”

Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, soțul Xeniei Deli mai tânără cu 36 de ani decât omul de afaceri egiptean, a povestit în premieră cum a cunoscut-o pe soția sa moldoveancă și ce anume l-a atras la ea. Bărbatul a vorbit despre Xenia ca despre o zeiță cu multiple calități deosebite.

A cerut-o în căsătorie în mai puțin de 3 săptămâni.

„Nu sunt tânăr și din momentul în care am întâlnit-o mi-am ascultat inima și instinctul, nu mă gândeam la asta (la diferența de vârstă), m-a făcut să-mi pierd mințile. S-a întâmplat rapid. Am întâlnit-o pe 3 ianuarie, am mers la ea în Los Angeles, și pe 27 ianuarie am cerut-o în căsătorie. Mai puțin de trei săptămâni.

Are o voce copilăroasă care m-a atras, spune bărbatul.

Îînainte de a o întâlni, am vorbit la telefon timp de două luni și așa m-am îndrăgostit de ea. De vocea ei, are o voce copilăroasă, care m-a atras. Ea este o combinație din mai multe lucruri: este copilă, este adultă cu spirit matur, este veselă și nebunatică și e foarte empatică. Este cea mai empatică femeie pe care am întâlnit-o în viața mea. Ea este autentică. Și asta m-a atras la ea.

Bărbatul a mai declarat că soția sa este ,,spontană, sinceră, cu un pic de nebunie, trăsături care o fac unică”. ,,Vreau să rămână copilul, nebunatica, femeia adevărată și autentică. Sunt atâtea falsuri în lume și iată de ce o iubesc pe Xenia. Nu este falsă, este naturală și toată viața am căutat să am alături oameni reali, care să fie ei înșiși. Mulți pretind că sunt altcineva”.

,,Oscar Wilde a spus: „Fii tu însuți. Oricine altcineva este deja luat”, a mai spus Ossama Fathi Rabah Al-Sharif.

Ieri, de 8 martie, Xenia Deli a publicat interviul declarând că este topită.

„Felicitări cu 8 martie, fetelor! Mă topesc!”, a scris moldoveanca.

Alarmant! Se constată o creștere a numărului de infectări în grădinițele din Capitală
Articolul anterior
Maria Marian și-a felicitat mama cu un mesaj emoționant: ,,Mama noastră, floare din rai! 4 fete și un băiat a crescut”
Articolul următor
Alte articole interesante