Spectacolul lui Evgeni Plushenko de la Cluj a fost un eșec total. Reacția artistului

Spectacolul „Kings on Ice”, desfășurat în weekend la Cluj, a fost plin de incidente pentru faimosul patinator Evgeni Plushenko.

separator
Din cauză că patinoarul amenajat n-a fost pregătit pentru show, evenimentul programat inițial pentru sâmbătă seară, a fost amânat pentru duminică dimineață. Apoi, spectacolul care trebuia să dureze trei ore a ținut în cele din urmă doar o ora.

Celebrul patinator rus Evgeni Plushenko, prezent la Cluj alături de violonistul Edvin Marton, spune că n-a mai trăit așa ceva în viața lui. În timpul spectacolului, Plushenko a lovit o conducta din mijlocul patinoarului și apă a început să țâșnească!

„Am patinat mai mult de 3.000 de spectacole de-a lungul vieții mele, dar nu am avut niciodată astfel de probleme cu gheață și nu am patinat niciodată pentru public atât de devreme dimineață. Gheață ne-a dezamăgit oricum, pe lângă gaură din mijlocul gheții, pe care toată lumea o înconjura cu grijă, până la sfârșitul spectacolului, gheață a început să se topească și să se crape, dar tot am riscat să sar cu Sanya (fiul sau – n.rd.) în final. El a sărit și a căzut, am sărit și eu, am lovit o conducta de apă cu o patina și a fost că Fontana din Trevi. Ați văzut vreodată așa ceva? Eu, cu siguranță, nu am văzut! Am avut astfel de spectacol de neuitat”, a conchis acesta.

Firma care a organizat spectacolul a promis ca va returna banii spectatorilor, scrie ziare.com.

alte Articole interesante