SPORT+ un nou început pentru o nouă filială Unica Sport în sectorul Ciocana!

Toamna acestui an aduce o nouă culoare în viața femeilor din orașul Chișinău – culoarea sănătății și frumuseții. Surpriza promisă la început de toamnă nu s-a lăsat mult așteptată.  Pe 1 octombrie 2012 a avut loc deschiderea unei noi săli Unica Sport în sectorul Ciocana- filiala SPORT+, str. Alecu Russo 20, (CC SHOPLANDIA), et. 4. Aceasta pune la dispoziția viitoarelor cliente o gamă largă de servicii care au ca și scop fortificarea sănătății și modelarea siluetei fiecărei persoane care va păși pragul acestei săli.

separator

La inaugurare,  au fost prezenți directorul general Unica Sport – Galina Tomaș și directorul filialelor Shape +, Silueta + și Sport+ – Grițcu Iabanji Ludmila  și echipa de profesioniști: instructori, maseze, administrator.

Sfințirea și binecuvântarea  acestui  eveniment a fost oficiată  de un preot din cadrul Bisericii Creștine Ortodoxe care a adus liniște, zîmbete și curățenie sufletească celor prezenți.

În momentul de față, cea mai mare rețea de săli Unica Sport din Republica Moldova – Unica Sport este constituită din 12 reprezentanțe Unica Sport, astfel fiind și mai aproape de doamnele și domnișoarele care optează pentru un mod de viață sănătos.

Sănătatea și frumusețea TA sunt preocuparea noastră!

 

 

Partenerii noștri
Author Unica Sport
Adresa: mun. Chișinău
Tel.: 068752223
Email:office@unicasport.md
Facebook: https://www.facebook.com/UnicaSportMoldova/
Românca care a devenit dublura cântăreţei Celine Dion
Articolul anterior
Situația fetelor de la Pussy Riot rămâne aceeași!
Articolul următor
Alte articole interesante