Sportul poate schimba vieți! Înregistrează-te pentru cursa globală Wings for Life World Run 2020!

S-a dat start înregistrării pentru cursa globală Wings for Life World Run 2020! Wings for Life World Run reprezintă o cursă caritabilă care se desfășoară la nivel mondial și care urmărește strângerea de fonduri necesare pentru cercetarea modalităților de tratare a leziunilor măduvei spinării. Startul cursei se dă în întreaga lume, ”unind”, astfel,  participanții de pe 6 continente ale lumii. La eveniment poate participa oricine: începători, alergători cu experiență, sportivi profesioniști sau persoane în scaune cu rotile.

separator
În doar 48 de ore s-a anunțat SOLD OUT la cursa Wings for Life World Run din Polonia, cele 8000 de locuri disponibile au fost deja ocupate.

Cei din Moldova au posibilitatea de a se înregistra la cursa globală și să alerge în Chișinău împreuna pentru cei care nu pot prin intermediul aplicației de mobil.

Primii 100 participanți care se vor înregistra până la data de 17 ianuarie 2020 vor primi în dar un tricou.

Wings for Life World Run reprezintă o cursă caritabilă care se desfășoară la nivel mondial și care urmărește strângerea de fonduri necesare pentru cercetarea modalităților de tratare a leziunilor măduvei spinării. Startul cursei se dă în întreaga lume, ”unind”, astfel,  participanții de pe 6 continente ale lumii. La eveniment poate participa oricine: începători, alergători cu experiență, sportivi profesioniști sau persoane în scaune cu rotile.

Aleargă alături de lumea întreaga la Wings for Life World Run – APP RUN – Chișinău, prin intermediul aplicației de mobil* Wings for Life World Run disponibilă pe: Android, iOS

Înscrie-te aici : wingsforlifeworldrun.com

O caracteristică unică a cursei este faptul că nu are o linie de finiș tradițională, nu există o distanță sau un timp prestabilit. Linia de finiș te urmărește pe tine – alergi până te prinde Masina Oficială de Finiș, care este una virtuală. Așadar, indiferent unde te afli, folosind aplicația ” Wings for Life World Run – APP RUN” poți să intri în cursă și să alergi în timp real alături de alergători din întreaga lume.

Așadar, ne întâlnim la 13:00 în parcul Valea Morilor, facem cunoștință, ne încălzim, iar la ora 14:00 luăm startul odată cu zecile de mii de concurenți din toată lumea, alergând împotriva unei mașini virtuale de finiș.

Alăturați-vă mișcării globale și donați acum!  100% din taxele de participare și donații merg direct către proiectele de cercetare de ultimă oră pentru a găsi un remediu pentru leziunile măduvei spinării.

Împreună putem găsi un tratament pentru traumele coloanei vertebrale!

Perioada cadourilor și surprizelor continuă! La Shopping MallDova ai parte de reduceri de până la 70%
Articolul anterior
Jurnalista Cristina Țopescu a făcut pușcărie. Prin ce momente cumplite a trecut
Articolul următor
Alte articole interesante