Internauții români spun “NU” VOYO și ProTV

Internauții români și-au unit forțele pentru a protesta împotriva companiei Pro TV și site-ul voyo.ro, deținut de aceasta, care a făcut plângere la poliție împotriva internauților, cum că aceștia difuzează unele filme ilegal. 

separator

Decizia CNA de a sesiza Poliţia cu privire la 42 de site-uri care difuzează filme şi seriale fără să dețină drepturi pentru conținutul transmis, a înfierbântat spiritele în mediul online din România, iar reacția internauților nu s-a lăsat mult așteptată.

În mai puțin de o săptămână de la aflarea știrii, pagina de Facebook intitulată „Spune NU voyo” a adunat aproape 40.000 de like-uri.

Reacțiile utilizatorilor au fost dintre cele mai dure, majoritatea vărsându-și nervii pe compania Pro TV. „Poate să dea drumu la vplay că tot nu mă mai uit la Pro Tv niciodată :))” și „Să-i lovim unde-i doare, nu mai urmăriți Pro TV”,  sunt doar două dintre exemplele de îndemne postate pe internet.

De asemenea, petiția „Spune STOP acțiunilor SC Pro TV SA împotriva site-urilor de filme și seriale online”, a fost semnată de peste 8.000 de persoane.

Iar într-un sondaj realizat de realitatea.net, la întrebarea “Trebuie INTERZISE site-urile de filme și seriale „ILEGALE”?”, majoritatea au răspuns cu „DA”- aproximativ  92% dintre utilizatori (3384 de persoane). Cei care au răspuns „NU”, au fost  6% dintre utilizatori (202 voturi), iar 2% (85 de persoane) dintre respondenți au spus că nu sunt interesați de subiect.

Sursa: http://www.realitatea.net/

 

Colecţia “BIJOU” de la CHANEL
Articolul anterior
Moldovenii în top „Forbes 500 miliardari români „
Articolul următor
Alte articole interesante