Starea atacatorului de la Aeroport s-a înrăutățit. FOTO cu acesta, în sala de reanimare, ajunse pe rețele

Starea atacatorului de la Aeroport s-a înrăutățit și este foarte gravă. Informația a fost confirmată pentru redacția Realitatea de către ofițera de presă a Inspectoratului General al Poliției, Diana Fetco, scrie realitatea.md.

În spațiul public au apărut imagini în care bărbatul care a ucis mortal doi ofițeri este bandajat și conectat la aparate. Din motiv etice, nu vom publica aceste fotografii.

În același timp, jurnaliștii din Tadjikistan au publicat o fotografie în care Rustam Ashurov ar intra pe Aeroportul Internațional Chișinău. Acesta este văzut în zona de control a documentelor.

Ministrul de Externe din Tadjikistan, citat de RIA, declara că o delegație formată din membri ai structurilor de forță și diplomați au ajuns în Republica Moldova și colaborează cu ancheta, pentru a elucida circumstanțele atacului. Autoritățile de la Chișinău nu confirmat deocamdată informația.

Renato Usatîi anunța că atacatorul, Rustam Ashurov, ar fi fost antrenat în taberele Isis din Afganistan. Aceste date, la fel, până la ora publicării știrii, nu au fost confirmate de autoritățile din Moldova.

Politicianul și fostul primar de Bălți, Renato Usatîi, a publicat și o fotografie cu atacatorul de la Aeroport, din spital. Potrivit imaginii, bărbatul ar avea în jur de 10 plăgi, provocate prin împușcare.

O copilă de 14 ani, căutată de poliție din luna mai după ce fugise dintr-un centru de plasament, găsită pe străzile Capitalei
Articolul anterior
Serviciu social nou, lansat de Primăria Capitalei și DGPDC! Centru de zi pentru copii de la 4 luni la 3 ani
Articolul următor