Starea de sănătate a Madonnei este tot mai gravă

Starea de sănătate a Madonnei rămâne în continuare precară, scrie elle.ro.

Se pare că Madonna încă se luptă cu boala ei, deși a fost externată din spital. Surse au declarat joi pentru TMZ că artista în vârstă de 64 de ani a „vomitat incontrolabil” și este țintuită la pat în casa ei din New York. Vedeta, care a fost spitalizată cu o infecție bacteriană sâmbătă și apoi internată la terapie intensivă, se pare că încă se luptă cu efectele bolii sale.

Madonna încă se luptă cu efectele bolii

Surse au afirmat că vedetei a început să îi fie rău prima dată sâmbătă, când au început simptomele și că, de asemenea, a „leșinat” în acel moment. De asemenea, sursele au declarat anterior pentru Page Six că Madonna a devenit „fără reacție” la un moment dat și că a trebuit să fie intubată pentru cel puțin o noapte la spital. Programul riguros de repetiții al câștigătoarei premiului Grammy pentru turneul „Celebration” a fost speculat anterior ca fiind cauza bolii sale.

Alte surse au declarat miercuri pentru Page Six că Madonna „repetă intens” de săptămâni întregi și „muncește 12 ore” pentru a se pregăti. Cu toate acestea, TMZ a relatat joi că vedeta dădea semne de probleme de sănătate de ceva timp, întrucât se pare că se lupta cu o febră de o lună.

Madonna și-ar fi ignorat simptomele și nu a consultat niciodată un medic, deoarece era concentrată pe viitorul său turneu, care urma să înceapă pe 15 iulie. Managerul artistei, Guy Oseary, care a dat vestea spitalizării clientei sale, a confirmat între timp că turneul a fost suspendat.

„În acest moment, va trebui să punem pe pauză toate angajamentele, ceea ce include și turneul. Vă vom împărtăși mai multe detalii de îndată ce le vom avea, inclusiv o nouă dată de începere a turneului și pentru spectacolele reprogramate”, a spus directorul muzical, în vârstă de 50 de ani, în declarația postată miercuri pe Instagram-ul său.

Familia artistei rămâne îngrijorată

Madonna a fost spitalizată în unitatea de terapie intensivă din cauza unei infecții bacteriene. Starea de sănătate a cântăreței era atât de serioasă încât familia ei „se pregătea pentru ce e mai rău”, a afirmat un membru de familie pentru DailyMail.com. La vârsta de 64 de ani, artista a fost descoperită inconștientă sâmbătă la New York și a fost dusă de urgență la spital, unde se pare că a fost intubată în cursul nopții.

Un membru al familiei artistei a vorbit pentru DailyMail.com despre zilele traumatizante pe care le-au petrecut toți, neavând certitudinea supraviețuirii ei. Sursa a precizat că această cădere bruscă și șocantă a reprezentat un avertisment pentru Madonna, care se consideră „invincibilă” și care a muncit foarte intens pentru a se pregăti pentru turneul ei.

„În ultimele două zile, nimeni nu știa cu adevărat în ce direcție se va îndrepta situația, iar familia ei se pregătea pentru ce era mai rău. De aceea a fost ținută în secret încă de sâmbătă. Toată lumea credea că o putem pierde și aceasta a fost realitatea situației”, a spus sursa.

Încă o victorie pentru Moldova! Două medalii de aur obținute la Campionatul european de lupte pe plajă pentru tineret
Articolul anterior
La ce bun mai sunt oferite? Impozitarea tichetelor de masă a scăzut numărul de beneficiari cu peste 40%
Articolul următor