Stas Mihailov a devenit tătic!

Cunoscutul cântăreț a devenit tătic pentru a patra oară. Soția acestuia, Ina a născut o fetiță care cântărește 3,750 kg și o chemă Maria. “Ina se simte foarte bine, iar nașterea a trecut fără probleme”, a declarat fericitul tătic.

separator

Comform spuselor unor prieteni din anturajul cântărețului, el și soția s-au pregătit minuțios pentru fericitul moment, reușind să ascundă cu minuțiozitate faptul că Ina era însărcinată.

„Fetița a venit pe lume în ziua unei mari sărbători creștine- sfânta Marie, și cred că anume acest motiv i-a făcut pe părinți să aleagă acest nume”, a declarat soacra cântărețului.

Stas și Ina se cunosc din 2006, dar abia, după cinci ani de relație, au luat decizia să se căsătorească. Până a-l cunoaște pe Mihailov, Ina era căsătorită cu renumitul fotbalist Andrei Kancelischis cu care mai are doi copii.

Stas la rindul său mai are un copil de 11 ani, Nikita, cu fosta lui soție Ina Gorb și o fetiță de 7 ani, Daria, cu Natalia Zotova.

Sursa: lifenews.ru

Maib inaugurează noul oficiu central digital la Chișinău

Maib, cea mai mare bancă din Moldova, a inaugurat noul său sediu central în inima Chișinăului. Oficiul este situat în vecinătatea Parcului Central „Ștefan Cel Mare și Sfânt” din Chișinău și a fost denumit maib park. Are aspectul unui campus tehnologic din Silicon Valley și este conceput pentru a fi versatil din mai multe perspective:

– consolidează reputația maib ca angajator de top a talentelor în Moldova;

– poziționează maib ca bancă lider cu cele mai bune servicii pentru clienții săi;

– permite lucrul flexibil și agil, lucrul în echipă și colaborarea pentru a crea produse digitale inovatoare;

– evidențiază centrarea maib pe deschidere, transparență și sustenabilitate.

Alina Stoianov a devenit mămică. Emilian Crețu a publicat primele imagini de la maternitate

Actrița Alina Stoianov a devenit astăzi mămică. Ea a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar Emilian Crețu a publicat primele poze de la maternitate.

Emilian a mers la maternitate împreună cu sora sa Nina.

Actorul a dezvăluit ieri că fetița va purta numele Mora.

Sănătate multă și felicitări tuturor cu ocazia acestui fericit eveniment!

Accident grav de autobuz în Italia: Cel puțin 18 morți și mai multe persoane rănite

Un accident teribil a avut loc, marți seară, în Italia. Un autobuz de pasageri a căzut de pe podul care leagă Veneția de Mestre.

S-a întâmplat în jurul orei 19:40, ora Italiei.

Autobuzul în care se aflau mai multe persoane ar fi plonjat de pe o porțiune înălțată de pe Via dell’Elettricità, sfârșind pe linia de cale ferată care trece pe lângă drum, conform rainews.it. 

După ce s-a izbit de pasarelă, autobuzul a luat foc. 

Accidentul s-a produs într-o zonă supraînălțată de pe via dell’Elettricità, autobuzul căzând de la o înălțime de 15 metri și ajungând pe calea ferată.

Trenurile dintre Mestre și Veneția au fost suspendate, în timp ce serviciile de urgență și Poliția au intervenit la fața locului pentru a gestiona consecințele acestui eveniment tragic.

Numeroase ambulanțe și vehicule ale pompierilor s-au deplasat la fața locului. 

Dinamica accidentului nu este deocamdată clară și nici nu se știe dacă a fost vorba de un autobuz turistic sau de un autocar. Nu este încă clar cum s-a produs accidentul și nici dacă a vehiculul implicat este un autocar turistic sau un autobuz. 

Conform ansa.it, cel puțin 40 de persoane sunt rănite.

Bilanțul provizoriu al accidentului în care a fost implicat autobuzul este de cel puțin 18 morți, 15 dintre aceștia fiind deja transferați la morgile spitalelor locale.

Uite cum arată acum celebrele fete Bond
Articolul anterior
Nu l-a întâlnit niciodată, dar a fost cerută de el în căsătorie!
Articolul următor